MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Sıra Türk olmayanlarda!

Florya'da yapılan Divan Kurulu'nda konuşan Dursun Özbek, "Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmanın gururunu yaşıyoruz. Sırada kurucumuz Ali Sami Yen'in koyduğu hedef, yani Türk olmayan takımları yenmek var" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Sıra Türk olmayanlarda!

Galatasaray'da Haziran ayı Divan Kurulu toplantısı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı. 23. şampiyonluk kupasının da sergilendiği toplantıda kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugün futbol takımımızın yuvasında, Florya'dayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmanın gururu ve mutluluğu ile buradayız. Umuyorum bu şekilde devam edip, Galatasaray'ımız için en doğrusunu birlikte yapmaya devam edeceğiz. Sizin desteğinizle ve birlikte çalışarak Galatasaray'ı çocuklarımıza ve torunlarımıza gurur duyduğumuz bir şekilde bırakacağımıza yürekten inanıyorum. Sırada kurucumuz Ali Sami Yen'in koyduğu hedef, yani Türk olmayan takımları yenmek var. Yaşasın Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Önce kupa sonra mangal

Yönetim kurulu üyesi Levent Yaz'ın mali konularla ilgili kısa bir sunum yaptığı toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de kazanılan şampiyonluk kupası da sergilendi.Divan Kurulu üyeleri, kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantının ardından Sarı-Kırmızılılar, tesislerde düzenlenen mangal partisinde şampiyonluğu kutladı.

YORUM YAZ