MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş'a gitti: Yaraları saracağız

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Kahramanmaraş'a gitti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş'a gitti: Yaraları saracağız

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kahramanmaraş’ta düzenlenen anma törenine katıldı. İlk olarak Kapıçam Mezarlığı’nı ziyaret eden heyet, depremde vefat eden ultrAslan Kahramanmaraş üyesi Mehmet Nuri Dağ’ı kabri başında andı, Kahramanmaraş çarşıda esnaf ziyareti yapıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraşa gitti: Yaraları saracağız

Başkan Özbek, burada yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Depremin üzerinden tam 1 sene geçti. Deprem olduğu gün itibarıyla hemen ertesi gün buradaydık. Kulüp olarak bölgeye yapılması gereken yardımları acil olarak getirmiştik. Büyük bir kayıp oldu. Allah hepsine rahmet eylesin, yakınlarına da Allah sabır versin. Bugün bu acıları biraz sarmak, biraz dindirmek için Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kalıcı konut projemiz var. Dolayısıyla burada yakınlarını kaybedenlerle görüşmek, onlara biraz moral vermek, başsağlığı dilemek için tekrar buradayız. Muazzam bir kalabalık var. Tekrar hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır diliyorum.

YORUM YAZ