MENÜ

Galatasaray Başakşehir canlı izle (Gs Başakşehir canlı maç izle) Galatasaray Başakşehir canlı skor ve şifresiz yayın

Galatasaray Başakşehir maçından çıkacak sonuç zirve hattını yakından ilgilendiriyor. Önce Karagümrük beraberliği, ardından Beşiktaş yenilgisi... Artık puan kaybına tahammülü kalmayan lider Galatasaray, Başakşehir ile kritik bir sınava çıkıyor. Okan Buruk yönetimindeki Aslan, 50 bin taraftarını arkasına alarak galibiyet hasretine son vermenin peşinde. Dev maç bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 Gs Başakşehir canlı izle, bein sports 1 Gs Başakşehir şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray Başakşehir maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Başakşehir canlı izle (Gs Başakşehir canlı maç izle) Galatasaray Başakşehir canlı skor ve şifresiz yayın

Karagümrük beraberliği sonrası derbide Beşiktaş'a kaybeden Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i ağırlıyor. Cim Bom, Fenerbahçe'nin Giresun deplasmanında takılmasının ardından puan farkını artırma fırsatını değerlendirmek istiyor. Hafta içinde taraftara açık gerçekleştirilen idmandaki coşku ve destekle toparlanan Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, Karagümrük'e 2, Beşiktaş'a da 3 puan kaptırarak zirve yarışında ağır yara almasının ardından Emre Belözoğlu'lu Başakşehir karşısında kazanarak yeniden çıkış başlatmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayan Galatasaray Başakşehir maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor. Halil Umut Meler'in yönettiği Gs Başakşehir maçının canlı skor takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr'de.

Galatasaray Başakşehir 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lucas Lima, Biglia, Mahmut, Aleksic, Deniz, Serdar, Figueiredo

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE

Okan Buruk: Kazanalım yeter

Şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdürmek isteyen Galatasaray, bugün Başakşehir ile kapışacak. Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisi sonrasında yeniden 3 puanla tanışmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, 2 maç hasretine de son vermek istiyor. Bu doğrultuda Aslan’ın hocası Okan Buruk, Başakşehir ile oynanacak karşılaşma öncesinde öğrencileriyle konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray Başakşehir canlı izle (Gs Başakşehir canlı maç izle) Galatasaray Başakşehir canlı skor ve şifresiz yayın

Buruk, şampiyonluk için halen en avantajlı takım olduklarının altını çizdi. Başarılı çalıştırıcının, sözlerinden ön plana çıkanlar ise şöyle oldu: “Bugün kendimiz gibi oynamalıyız. Rakiplerimizin bu süre içerisinde aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Onların maçlarını takip etmeyi düşünmüyoruz. Başakşehir karşısında ise hücumda agresif başlamalıyız. Savunmadaki hatalarımızı gidermek için de bu bölgede olabildiğince yardımlaşmalıyız. Sahada yer alan herkes, birbirinin açığını kapatmalı.”

Gözler Mertens'te

Sarı-Kırmızılılar’ın hücumdaki en büyük kozlarından biri olan Dries Mertens, son haftalarda performans anlamında düşüş yaşadı. Ancak Belçikalı orta saha oyuncusu, halen hocası Okan Buruk’un en güvendiği isimlerden biri. 36 yaşındaki futbolcu, Başakşehir karşısında da hücumu organize eden isim olacak. Bu sezon 28 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergileyen deneyimli oyuncu, takımına yön veren isim olacak.

Nicolo Zaniolo ikinci yarıda

Beşiktaş maçında ikinci yarıda oyuna girip, takıma büyük hareket getiren Nicolo Zaniolo, Başakşehir karşısında da ilk 11’deyer almayacak. İtalyan futbolcu, karşılaşmanın gidişatına göre ikinci yarıda sahne alacak. Teknik ekibin, 23 yaşındaki oyuncunun dinamizminden faydalanmak istediği ve bu yüzden böyle bir karar aldığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başakşehir canlı izle (Gs Başakşehir canlı maç izle) Galatasaray Başakşehir canlı skor ve şifresiz yayın

Kazımcan’a forma gözüktü

Galatasaray’ın bu sezonki en istikrarsız bölgelerinden biri şüphesiz ki sol bek oldu. Emre Taşdemir’in yetersiz performansı, Sam Adekugbe’nin özellikle Beşiktaş maçında hayal kırıklığı yaratması, Leo Dubois’nın iseyabancı kuralı nedeniyle11’deyer alamaması yüzünden forma yeniden Kazımcan Karataş’ta olacak. Bu sezon 8 maçta forma giyen genç oyuncu, hafta boyunca idmanlarda 11’de denendi. Beklentileri karşılayan 20 yaşındaki savunmacı, bir aksilik olmazsa Başakşehir mücadelesinde formasına kavuşacak.

Başakşehir’in inancı tam

Turuncu-Lacivertliler’de Galatasaray maçı öncesinde iki eksik var. Buna göre Patryk Szysz ile Eden Karzev, sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalacak. Öte yandan Başakşehir’in yıldızı Deniz Türüç, Nef Stadyumu’na galibiyet için gideceklerini belirtirken, “2-3 hafta önce Galatasaray deplasmanında kazandık. Yine kazanmaya gideceğiz. Bizim de dördüncülük hedefimiz var. Kazanmaya gideceğiz” dedi.

Haberin Devamı

6 maçtır geçit yok

Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir ile ligde oynadığı son 6 maçta rakibine ciddi bir üstünlük kurdu. Söz konusu karşılaşmalardan Galatasaray, 3 kez galibiyetle ayrıldı. Cim Bom, hiçbir mücadeleyi kaybetmezken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray Başakşehir canlı izle (Gs Başakşehir canlı maç izle) Galatasaray Başakşehir canlı skor ve şifresiz yayın

YORUM YAZ