MENÜ

Galatasaray - Barcelona maçı şifresiz canlı izle (Gs Barcelona canlı yayın)

Galatasaray Barcelona maçı bu akşam gerçekleşecek. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'ın rövanşında dünya devi Barcelona'yı Nef Stadı'nda ağırlayacak. Camp Nou'dan müthiş sayılabilecek bir sonuçla dönen Aslan, tam 123 ülkeden canlı yayınlanacak dev maçta Barcelona'yı eleyip, 22 yıl önce kazandığı bu kupaya bir adım daha yaklaşmaya çalışacak. Sarı-Kırmızılılar bu akşam gövde gösterisi yaparak çeyrek final coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor. Gs Barcelona maçı Exxen ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Barcelona Exxen canlı izle, Galatasaray Barcelona Exxen şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray Barcelona maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Galatasaray - Barcelona maçı şifresiz canlı izle (Gs Barcelona canlı yayın)

Galatasaray - Barcelona maçı öncesi geri sayım başladı. Camp Nou'da Barcelona'ya boyun eğmeyen, hatta 2022’de İspanyol devinden gol yemeyen tek takım olan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde çeyrek final için rövanşa çıkıyor. Biletler satışa çıkar çıkmaz tükendi. Barcelona'yı NEF Stadı'nda 50 bin coşkulu taraftar bekliyor. Sarı-Kırmızılılar bu akşam gövde gösterisi yaparak çeyrek final coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BARCELONA CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray - Barcelona maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetiyor. TSİ 20.45'te başlayan ve Exxen'den naklen yayınlanan dev maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray - Barcelona ilk 11'ler:

Galatasaray: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Frenkie, Pedri, Ferran Torres, Adama, Aubameyang

Biletler satışa çıkar çıkmaz tükendi

Galatasaray, dolu tribünler önünde Barcelona'yı konuk edecek. Pazartesi günü oynadığı Beşiktaş derbisinde Barça maçının provasını yapan Sarı- Kırmızılılar 45 bin taraftarı önünde mücadele etmişti. Bu akşam Nef Stadı full çekecek. 52 bin 223 kapasiteli statta güvenlik önlemleri nedeniyle boş bırakılan alanlar dışındaki tüm koltuklar satışa çıkarıldığı anda tükendi. Taraftarlar Sarı-Kırmızılılar'ın çeyrek finale çıkışına tanıklık etmek için akın ettikleri mücadelede gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

50 bin coşkulu taraftar

Bayrak şovun yapılacağı gecede tribünlerin maç boyunca durmadan takımlarına destek olacakları belirtildi. Rakip ataklarda ıslıklı protestolarda Barçalı oyuncuları baskı altına almayı hedefledikleri bildirildi. Taraftarlar maç sonunda çeyrek finale çıkmanın coşkusunu yaşamak için tribünleri dolduracak.

Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak

Kağıt üzerinde Galatasaray, Barcelona ile karşılaşacak ama işin aslı Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak. Eğer Avrupa’daki tek temsilcimiz Sarı-Kırmızılılar, Barça’yı yenerek adını Avrupa Ligi çeyrek finaline yazdırırsa, ülkemize 600 puan kazandıracak ve UEFA Ülke Sıralaması’ndaki 15.’lik savaşında Türkiye’ye altın değerinde puanlar kazandıracak. Aksini düşünmek bile istemiyoruz.

Avrupa Ligi tehlikesi

Aslan, rakibine elenirse Avrupa’da takımımız kalmayacak. Şu an sıralamada 27.100 puanla 19. sırada yer alan Türkiye’nin 15.’lik rüyası sona erecek. Eğer sezonu 15. bitiremezsek; 2023-24 sezonunda Avrupa’ya 5 yerine 4 takımla, Şampiyonlar Ligi’ne 2 yerine 1 takımla gideceğiz, Avrupa Ligi’ne de 1 yerine hiç takım gönderemeyeceğiz.

Haberin Devamı

Turu geçerse 1.8 milyon Euro

Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na kalarak 17.5 milyon Euro gelirin sahibi olan Galatasaray, eğer Barcelona’yı devirir ve adını çeyrek finale yazdırırsa, kasasına buna ek olarak 1.8 milyon Euro koyacak. Sarı-Kırmızılılar’ın, UEFA’nın yayın geliri havuzundan ise bu sezon ortalama 5 milyon Euro civarı bir para alması bekleniyor.

Dünyanın gözü Nef Stadı’nda

Galatasaray’ın Barcelona’yı ağırlayacağı Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesi, gecenin en dikkat çeken maçı olacak. Dev mücadele, tam 123 ülkede naklen ekranlara gelecek. İspanyol devi, maçın hangi ülkede saat kaçta başlayacağını dünya haritası üzerinde belirttiği bir görselle taraftarlarına duyurdu.

Daniele Orsato uğursuz geliyor

Nef Stadı’ndaki müthiş maçta İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Alessandro Giallatini ve Fabiano Preti üstlenecek. Orsato’nun yönettiği karşılaşmalarda temsilcilerimizin karnesi pek iyi değil. Kulüplerimiz 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. İtalyan hakemin düdük çaldığı 2 karşılaşmada ise Milli Takımımız sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Başkan Burak Elmas'tan dev prim!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Sarı Kırmızılı ekibin Barcelona maçı öncesi dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanı ziyaret etti. Burada oyuncularla ve teknik heyetle bir araya gelen Elmas'a, Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı ve Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile de eşlik etti. Takıma Barça sınavında şans dileyen Başkan, tur primini de açıkladı. Barcelona'yı eleyip Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmaları halinde, Sarı-Kırmızılı oyunculara 650 bin Euro prim dağıtılacağını açıklayan Elmas'ın müjdesi, Florya'da bayram havası yarattı.

'Ayağımı kaydıramadılar'

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, ilk 15 dakikası medyaya açık olarak gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla da şakalaştı. Saha kenarına doğru temizlenen karlar nedeniyle, bir gazetecinin yerlerin kaygan olduğu yönünde kendisini uyarması üzerine Elmas, "Ayağımı kaydırmaya çalışan çok kişi var, şu zamana kadar kaymadı" diyerek, esprili bir cevap verdi.

Haberin Devamı

Planlama devam ediyor

Bu arada Elmas'ın Sensibile ile idman sonrası da bir araya geldiği ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Torrent'in de dahil olduğu toplantıda, gelecek sezona yönelik yapılacak transferler ve satılacak oyuncuların bir kez daha masaya yatırıldığı bildirildi.

Sahne Mohamed'in!

Mısırlı forvet, geçen sezonki performansının ardından Fransız ekiplerinin radarına girmişti. Mohamed, bu sezona istediği gibi başlayamadı, düşüş yaşadı. Ancak Torrent’in gelmesinin ardından yeniden formu yükselen 24 yaşındaki golcü için Barcelona maçı, kendisini tüm Avrupa’ya yeniden göstermesi için önemli bir fırsat. Mohamed, sergileyeceği performansla yeniden transfer piyasasında sahneye çıkabilir.

Barcelona ile 10. kapışma

Galatasaray ile Barcelona bugüne kadar Avrupa kupalarında 9 kez rakip oldu. Hepsi Şampiyonlar Ligi’nde oynanan mücadelelerde Sarı- Kırmızılılar 1 kez sahadan galip ayrılırken, İspanyol temsilcisi ise 5 kez kazandı. 3 maç da berabere sona erdi. Aslan 6 kez gol sevinci yaşarken, Barça da 14 gol kaydetti.

Avrupa'daki 302. mücadele

Cim Bom, Avrupa kupalarında bugüne kadar 301 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda Sarı-Kırmızılılar 106 kez sahadan galip ayrılırken, 114 kez de rakiplerine mağlup oldu. 81 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan maçlarda Aslan rakip fileleri 400 kez havalandırırken, kalesinde ise 446 gol gördü.

İspanyollar'la 34. karşılaşma

Galatasaray bugüne kadar İspanyol takımları ile 34 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar bu mücadeleleri Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Mallorca, Real Madrid, Deportivo, Barcelona, Sociedad ve Villarreal ile oynadı. Cim Bom geride kalan 34 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Galatasaray, 2000 yılında UEFA Süper Kupa’yı da Real Madrid’i yenerek kazanmıştı.

PSV'den bu yana yenilgisi yok

Avrupa kupalarında bu sezon 14. sınavına çıkacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemesindeki PSV yenilgilerinden sonra hiç maç kaybetmedi. 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın bileği tam 11 maçtır bükülmüyor.

Hagi & Popescu maça geliyor

Daha önce Barcelona forması da giyen Galatasaray'ın iki yaşayan efsanesi Hagi ve Popescu, dev maçı izlemek üzere Nef Stadı'na geliyor. İki büyük yıldıza daveti yapan, Galatasaray'ın ana sponsoru Nef'in patronu Erden Timur, "Sponsorluğunu yaptığımız iki takımı, kendi adımızı taşıyan stadyumda ağırlıyoruz. Hagi ve Popescu, Galatasaray taraftarları için çok önemli iki isim, ben de o taraftarlardan biriyim. Biz spora sadece sponsor olmadık; kalbimizi, yüreğimizi ve heyecanımızı koymaya çabalıyoruz" dedi.

Eyvah Gavi dönüyor!

Barceloan'nın bu sezon yıldızı parlayan oyuncusu Gavi, cezalı olduğu için geçen hafta Nou Camp'ta oynanan ilk maçta Galatasaray'a karşı forma giyememişti. 17 yaşındaki yıldız bu akşam takımdaki yerini alabilecek. Merkez orta saha olarak görev yapan genç yıldız bu sezon 23 lig maçında forma giymiş, Şampiyonlar Ligi'nde görev almamıştı. Ligde 2 gol 5 asistle oynayan Gavi, hafta sonu Barcelona'nın Osasusa'yı 4-0 yendiği maçta Fernan Torres'in ilk golünde pası veren isim oldu.

6 eksikle geldiler

Barcelona, Galatasaray maçı kamp kadrosunda 6 isme yer vermedi. Sakatlıkları nedeniyle Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Alex Balde, Dani Alves ve Ez Abde takımda yer almadı. Katalan ekibinde; Ter Stegen, Dest, Pique, Araujo, Sergio, Puiq, Dembele, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, Luuk de Jong, Alba, Torres, Frenkie de Jong, Mingueza, Eric Garcia, Aubameyang, Nico, Gavi, Tenas, İstanbul'a geldiler.

'Bu stat Türk cehennemi'

İspanyol Sport Gazetesi zorlu maç önceisinde Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı. "Barça, dünya futbolunun en büyük cehenneminde futbol oynayacak" diye yazan Sport, Sarı-Kırmızılılar'ın futbol dünyasının en ''tutkulu' ve 'güçlü' taraftarlarından biri olarak bilindiğini kaydetti. 131.76 ile bir futbol maçındaki en yüksek desibel rekorunun Galatasaray taraftarına ait olduğu bildirilen haberde NEF Stadı için, "Bu stat bir Türk Cehennemi' ifadesine yer verildi.

YORUM YAZ