MENÜ

Galatasaray antrenmanında sürpriz: Sergio Oliveira affedildi mi? Gerçek ortaya çıktı

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı - kırmızılıların sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımın ardından Sergio Oliveira'nın affedildiği düşünülse de gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray antrenmanında sürpriz: Sergio Oliveira affedildi mi? Gerçek ortaya çıktı

Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, Karadeniz temsilcisini 6-2 ile geçmeyi başardı. Sarı - kırmıızlılar sekiz golü atıldığı karşılaşmanın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haberin Devamı

SERGIO OLIVEIRA AFFEDİLDİ Mİ?

Galatasaray resmi sosyal medya hesapları, sarı - kırmızılıların bugün yaptığı antrenmandan bir fotoğraf paylaştı. 'Bugünkü antrenmanda kazananlar' açıklamalı paylaşımda Sergio Oliveira'nın da yer aldığı görüldü.

Bu paylaşım 32 yaşındaki oyuncunun affedilerek antrenmanlara geri döndüğü şeklinde yorumlandı.

Galatasaray antrenmanında sürpriz: Sergio Oliveira affedildi mi Gerçek ortaya çıktı

GERÇEĞİ AÇIKLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadra dışı bırakılan Sergio Oliveira hakkında yeni bir karar aldığı öğrenildi. Milliyet Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre; başarılı teknik adam Sergio Oliveira'yı affetti, ancak yönetim bu konuda bir değerlendirme yapıyor. Öte yandan Portekizli oyuncuya para cezası verileceği de öğrenildi.

Haberin Devamı

NEDEN KADRO DIŞI KALMIŞTI?

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından Sergio Oliveira, Teknik Direktör Okan Buruk ile bir tartışma yaşamıştı. Konuyla ilgili konuşan Erden Timur, "Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Ylnetim Kurulu hakkındaki kararı verecek" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray antrenmanında sürpriz: Sergio Oliveira affedildi mi Gerçek ortaya çıktı

YORUM YAZ