MENÜ

Galatasaray-Antalyaspor değerlendirmesi! İlker Yağcıoğlu'ndan sert yorum: tiyatro izliyoruz

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar'ın performansını TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Galatasaray-Antalyaspor değerlendirmesi! İlker Yağcıoğlu'ndan sert yorum: tiyatro izliyoruz

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Antalyaspor'u Kerem Aktürkoğlu'nun 2 golüyle 2-1 mağlup etti. Maçın ardından TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu, Sarı-Kırmızılılar'ın performansını ve maçın hakemini eleştirdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Sahada tiyatro izliyoruz"

İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Antalyaspor maçının ardından şu açıklamaları yaptı: "Çivisi çıktı bu işin. Herkes de haklı. Fenerbahce de haklı, Galatasaray da haklı, Antalya da haklı, Federasyon da haklı. Bir tek biz haksızız. Futbolu bitirdiniz. İnsanlar izlemek istemiyor. Sahada bir tiyatro izler gibi olduk. Düzelme ihtimali de yok. Şampiyon olan susar, olmayan hesaplarını yapar."

Galatasaray-Antalyaspor değerlendirmesi İlker Yağcıoğlundan sert yorum: tiyatro izliyoruz

"Penaltıyı Antalya'ya versin görelim"

Yağcıoğlu, Galatasaray'ın kazandığı penaltı hakkında, "Icardi'ye ceza verilmiş, verilmemiş kimse bakmıyor ne yaptığına. Herkes kendi tarafından bakıyor. Herkes kendi bakış açısından haklı. Maça bakıyorsun o penaltıyı 81. dakikada oyun 2-1 devam ederken versin Antalya'ya ondan sonra Türk futbolu kurtuluyor mu kurtulmuyor mu görelim." yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"İkisi oynasın, kazanan şampiyon olsun"

Yağcıoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi hakkında şu yorumu yaptı: "Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ikisi maç oynasın çıkıp. Kazanan şampiyon olsun. Ötekiler de hiç sahneye çıkmasın."

"Galatasaray iyi bir sol bek bulmuş"

Galatasaray'ın yeni sol beki Derrick Köhn hakkında İlker Yağcıoğlu, "Galatasaray iyi bir sol bek bulmuş. Uzun yıllar oynayacaktır. Sanchez iyiydi, Kerem iyiydi. Galatasaray ilk yarıyı 9 kişi oynadı. Maçı da 10 kişi bitirdi. Vinicius çıktı, Zaha çıktı hiçbir şey değişmedi Evinde maç yapıyorsun 1 pas yapmışsın. 80. dakikada giren Zaha da 3 pas yapmış. Başka bir şey dememe gerek yok." ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Antalyaspor değerlendirmesi İlker Yağcıoğlundan sert yorum: tiyatro izliyoruz

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye eleştiri

İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi böyle eleştirdi: "4 transfer yapmışsın bir tanesinden katkı alamamışsın. Bunu konuşacağınıza hala başka şeylerin peşindesin. Mesela Fenerbahçe Krunici niye aldı? Çağlar neden geldi? Bu masrafları niye yaptınız? 6 stoper oldu. Bonucci kulübede oturuyor. Bunlar konuşulmuyor. Vay efendim o penaltı verilir mi, bu verilir mi? Devam hocam, aferin."

Galatasaray-Antalyaspor değerlendirmesi İlker Yağcıoğlundan sert yorum: tiyatro izliyoruz

"Bu duyumlar kimden?"

Başkan duyumları acaba kimden aldı diye düşünüyorum. Sinan Boztepe kimden bahsetti? Böyle bir şey yoksa bunu söylememesi lazım. Attı da tuttu mu? Bir duyum aldıysa açıklasın biz de bilelim. Bence tamamen dedikodudur. Birileri Fenerbahçe böyle kazandı siz de dikkat edin diye söylemişlerdir.

YORUM YAZ