MENÜ

Galatasaray açıkladı! Pazar günü imza şov

Galatasaray, Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı.

Galatasaray açıkladı! Pazar günü imza şov

Transferde son dönemin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da imzalar art arda gelmeye devam ediyor. Kaan Ayhan'ın bonservisinin alınmasından sonra Angelino ve Halil Dervişoğlu'nu da kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar, Zaha'yı kadrosuna katarak tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLADI

Geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen golcüsü Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaşan Galatasaray'dan flaş bir karar geldi.

Sarı Kırmızılı ekip sosyal medyadan da duyurarak Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı.

Galatasaray açıkladı Pazar günü imza şov

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yıldızların, şanlı Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından Futbol A Takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız! " ifadelerine yer verildi.

ICARDI YOLA ÇIKTI

Arjantinli süperstar, eşiyle ilgili yaşadığı birçok sıkıntıyı tamamen atlattı. Normal şartlar altında daha önce Galatasaray'a imzayı atması beklenen Icardi, yola çıktı. İmzaların ise 1-2 gün içerisinde atılması beklenirken Arjantinli yıldızın eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Geçen sezon takıma geldikten sonra Galatasaray’ın yıllardır büyük sorun yaşadığı forvet hattındaki problemi gideren, bir sene içerisinde kendisini efsaneler arasına yazdıran Mauro Icardi’de mutlu son... Sezon bittiğinden beri Arjantinli’nin transferi için müthiş bir çaba sarf eden Galatasaray Yönetimi, yaklaşık 2 hafta önce transferi bitirdi. Ancak Icardi’nin, eşinin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle imzaların atılması gecikti.

Galatasaray açıkladı Pazar günü imza şov

YORUM YAZ