Galatasaray açıkladı: Fıtık operasyonu geçirmiştir
Galatasaray Kulübü, milli futbolcu Yunus Akgün'ün başarılı bir fıtık ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Galatasaray, Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve Devler Ligi'ndeki Ajax deplasmanında da forma giyemeyen Yunus Akgün'ün ameliyat olduğunu duyurdu.
Haberin Devamı ›
Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Kıymetli futbolcumuz Yunus Akgün, bugün sponsor hastanemiz Acıbadem’de başarılı bir fıtık operasyonu geçirmiştir. Genel cerrahi uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem tarafından başarılı bir operasyon geçiren oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz."
'SABIRSIZLANIYORUM'
Yunus Akgün sakatlık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:
"Ameliyat sürecim başarıyla tamamlandı. Bu süreçte yanımda olan, destek mesajlarıyla moral veren herkese içten teşekkür ederim. Ayrıca operasyon sürecindeki titiz ilgileri ve emekleri için Dr. Metin Ertem ve Dr. Yener İnce’ye özellikle teşekkür ederim.
Haberin Devamı ›
Futbol zaman zaman zorlu sınavlar sunar; ancak önemli olan, bu süreçlerden daha güçlü çıkabilmektir. En kısa zamanda, eskisinden de kararlı ve güçlü bir şekilde sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum…"
YENER İNCE AÇIKLAMIŞTI
Takım doktoru Yener İnce daha önce yaptığı açıklamada Yunus Akgün'ün ameliyat olması halinde 4-6 hafta içinde sahalara döneceğini bildirmişti.

TRANSFERDE SON DAKİKA!






