MENÜ

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz!

Sarı-Kırmızılılar, Samsunspor engelini 2-0'la geçse de hakem kararlarına tepki vardı. Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk galibiyetin ardından VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'a sert sözlerle yüklendi. Öztürk, "Bu maçtaki VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz. Biz artık bunda kasıt arıyoruz. Icardi'ye yapılan net penaltı" yorumunu yaptı.

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz!

Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi, 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıktı ancak Aslan, kritik mücadeleden 3 puanla ayrıldı ve Süper Lig'deki son beş maçını da kazanmış oldu. Cim Bom'a 2-0'lık zaferi getiren golleri; Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Haberin Devamı

'Fenerbahçe maçındaki VAR'la...'

Mücadelenin ardından Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı cephede VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'a tepki vardı. Öztürk, "Bu maçtaki VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz. Bizim yolumuz şampiyonluk. Sonuna kadar hem masada hem sahada gereken ne varsa hepsini yapacağız. Galatasaray'ın hakkını bu kötü kalplilere yedirmeyeceğiz. Fenerbahçe ile oynadığımız maçtaki VAR hakemiyle bugünkü hakem aynı. Biz artık bunda kasıt arıyoruz. Icardi'ye yapılan net penaltı" dedi.

Öztürk şampiyonlukla ilgili de net ifadeler kullandı👇

'Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemeyecek'

Galatasaray'ın şampiyonluğunu kimse engellemeyecek. Galatasaray, hak ettiği temiz bir şampiyonluğa doğru gidiyor.

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz

 

YORUM YAZ