MENÜ

Galafasaray yıldız isimle anlaştı!

Hücum hattına takviye için birçok adayla görüşen Sarı-Kırmızılılar, sürpriz bir isimle anlaşma noktasına geldi. Galatasaray transferi zorunlu satın alma opsiyonuyla gerçekleştirecek.

Galafasaray yıldız isimle anlaştı!

Galatasaray sezon başında Haris Seferovic'i Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı. İsviçreli golcü sarı-kırmızılıların sezon öncesi hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Mauro Icardi transferi ve Bafetimbi Gomis'in yükselen formu sonrası Galatasaray'da üçüncü alternatif konumuna düşen Haris Seferovic, beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Haris Seferovic, Galatasaray'da toplamda 13 resmi karşılaşmada 2 gol kaydetmişti.

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



'İSTANBUL'DA KALACAK' DENİLDİ AMA CELTA VIGO'YA İMZA ATTI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Patrick Van Aanholt ile birlikte üzerini çizdiği Haris Seferovic'in İstanbul'da kalmak istediği iddia edilmişti. Bu bağlamda Kasımpaşa, Karagümrük ve Başakşehir'in Seferovic'i kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü. Bu iddiaların aksine Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralık olarak Celta Vigo'ya transfer oldu.

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



TARAFTARLAR MEMNUN KALMADI
Celta Vigo taraftarlarının bu transferden yeterince memnun kalmadıkları ortaya çıktı. Galiçya yerel basınındaki haberlere göre La Liga'da kümede kalma mücadelesi veren takımın taraftarı daha iyi bir transfer harekatı yapılmasını bekliyordu ve Galatasaray ile yolarını ayıran ismin kadroya dahil edilmesinin taraftar için 'soğuk duş' olduğu belirtilerek şu değerlendirme yapıldı:
"Seferovic'in transfer edilmesi, teknik direktör Carlos Carvalhal'ın takımını güçlendirmek için kulüpten daha büyük bir çaba bekleyen taraftarlar için soğuk bir duş oldu. Celta Vigo ile taraftarın arası açılıyor. Sahada alınan sonuçlar da bu havayı dağıtmıyor".

Haberin Devamı

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



TARAFTARLARI HEYECANLANDIRMADI
Sosyal medya üzerinde bir çok Celta Vigo taraftarının bu transferle ilgili olumsuz yorumları göze çarparken, Galiçya bölgesinde bulunan Vigo kentinin yerel basınından internet sitelerinde taraftarın nabzını ölçmek için anketler de yapıldı. 'Seferovic'in Celta'ya gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu?' sorusuna katılımcıların yüzde 92'si hayır yanıtı verdi.

Galafasaray yıldız isimle anlaştı

 


BAŞKAN SEFEROVIC'E GÜVENİYOR
Celta Vigo Başkanı Carlos Mourino bu transfer için takımın bir çok taraftarından farklı düşündüğünü ortaya koydu. Başkan "Seferovic'in ligin ikinci yarısı için ulaşmak istediğimiz hedefler adına ihtiyacımız olan isim olduğuna inanıyoruz. Kendisi bir golcü olmasının yanında çok çalışkan ve bizim oyun tarzımıza uygun bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



ZANİOLA'DA PÜRÜZ
Roma'da Mourinho'nun kadro dışı bıraktığı İtalyan yetenek Zaniolo'nun transferinde de önemli gelişmeler yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın genç oyuncuyla anlaştığı öğrenildi. Roma ile aradaki tek pürüz, zorunlu satın alma maddesiyle ilgili. İtalyan devi, Galatasaray'ın 5 aylığına kadrosuna katmak istediği Zaniolo'nun kiralık sözleşmesine 25-30 milyon Euro'luk bir zorunlu satın alma maddesi ekletmek istiyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim bunun mümkün olmadığını İtalyan kulübüne iletmiş durumda. Görüşmeler devam edecek. Eğer Roma satın alma maddesini ortadan kaldırırsa, 23 yaşındaki hücum oyuncusunun Galatasaray'a kiralanması yüksek ihtimal gibi görünüyor.

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



EL SIKIŞILDI
İtalyan medyası, transfer çalışmaları doğrultusunda Serie A kulüpleriyle temas halinde olan Galatasaray hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Çok sayıda hücumcuyla görüşen Sarı-Kırmızılılar'ın, sürpriz bir isimle anlaşma aşamasına geldiği belirtildi. İtalyan gazetelerinde çıkan haberlere göre Galatasaray, Bologna'nın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Musa Barrow'la el sıkıştı. Çizme temsilcisinin 2 milyon Euro kiralama bedeli artı 9 milyon Euro'luk zorunlu satın alma talebinde bulunduğu, Galatasaray'ın ise 1 milyon Euro kiralama artı 8 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli üzerinde ısrarcı olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Galafasaray yıldız isimle anlaştı



HIZIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Gazetelere göre iki kulübün anlaşması çok yüksek ihtimal. 24 yaşındaki Gambiyalı, 2021 yazında Atalanta'dan 14.5 milyon Euro'ya transfer edilmiş, bu transferden önce de yarım sezon Bologna'da kiralık oynamıştı. Ağırlıklı olarak sol kenarda oynayan Barrow, forvette ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. 1.84 boyundaki sağ ayaklı hücumcu Musa Barrow'un en dikkat çeken özelliği, yüksek hızı ve savunma arkasına yaptığı tehlikeli koşular. Genç yetenek bu sezon Serie A'da 14 maçta 745 dakika şans bulurken, 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

YORUM YAZ