MENÜ

Fransızların yeni keşfi Galatasaray'ın gündeminde! Arsenal ve Juventus da istiyor

Nicolas Domingues, Ndombele ve Veratti derken Galatasaray taraftarı orta saha transferi için artık sabırsızlanıyor. Bir çok bölgeye önemli yıldızlar transfer eden Sarı-Kırmızılı takımda hedef artık stoper ve 6 numara transferi. Bir çok önemli yıldızın ismi Galatasaray'la geçerken bu kez gündeme gelecek vadeden genç bir orta saha geldi. İşte haberin detayları...

Fransızların yeni keşfi Galatasaray'ın gündeminde! Arsenal ve Juventus da istiyor

Galatasaray 6 numara transferini ne zaman yapacak ve bu bölgeye kimi transfer edecek. Bu sezon ardı ardına önemli yıldızları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takımda hedefte artık stoper ve 6 numara transferi var. Nicolas Dominguz, Ndombele ve Veratti derken gündeme bu kez Fransa'dan genç, gelecek vadeden bir isim geldi...

Haberin Devamı

YAPRAK DÖKÜMÜ! GALATASARAY'DA AYRILIK

Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray sonrasında bombaları art arda patlattı. Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Bakambu, Tete ve Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda bazı ayrılıklarda yaşandı.

Önemli transferler gelirken, Zaniolo, Yunus Akgün, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Batuhan Şen, Metehan Baltacı gibi oyuncular takımdan ayrıldı.

THOMAS PARTEY'DEN KÖTÜ HABER

Galatasaray Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ile de yakından ilgileniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılı takım İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu teklifte bulundu ancak kulübünden ret cevabı aldı. Arsenal 30 yaşındaki tecrübeli orta sahayı kesinlikle satmayı düşünmediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Thomas Partey Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyordu.

Haberin Devamı

TRANSFERDE SÜRPRİZ! GİRİŞİMLER BAŞLADI

MIDTSJO'YE TALİP VAR!

Midtsjo'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyor. İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo - Galatasaray ayrılığının gerçekleşmesi bekleniyor.

SISSOKO RADARA GİRDİ

Fransız medyası, Nantes’ın orta sahadaki yıldızı Moussa Sissoko için Galatasaray’ın devrede olduğunu duyurdu. Nantes’ın yollarını ayırmak istediği 34 yaşındaki futbolcunun Cim Bom’a gelmeye hazır olduğu belirtildi. Yönetim, bu transferi çok düşük bir maliyetle gerçekleştirmek istiyor. Fransa Milli Takımı’nda 71 kez forma giyen Sissoko bir ara Başakşehir’in de gündemindeydi.

GALATASARAY'DE NELSSON GELİŞMESİ! AYRILIK

Fransızların yeni keşfi Galatasarayın gündeminde Arsenal ve Juventus da istiyor

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ ADAY!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Fransa Lig 1 ekiplerinden Strasbourg forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha Habib Diarra menajerler aracılığı ile Galatasaray'a önerildi. Strasbourg'dan ayrılmak isteyen genç yıldız adayı için kulübünün 10 milyon Euro + bonuslarla 15 milyon Euro beklentisi var.

İKİ AVRUPA DEVİ DE İSTİYOR

Maliyeti yüksek olan genç yıldız adayıyla Juventus ve Arsenal de ilgileniyor. 21 yaş altı olduğu için Diarra'nın Galatasaray'a transfer olması halinde kontenjandan kadroda yer alabilir.

Haberin Devamı

Fransızların yeni keşfi Galatasarayın gündeminde Arsenal ve Juventus da istiyor

Strasbourg sonrası çıkış yakalamak isteyen Habib Diarra Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Bu sezon Lig 1'de takımının Monaco'ya 3-0 kaybettiği maçta Diarra 77 dakika sahada kalmıştı.

GEÇEN SEZON PARLADI!

2 sezon önce Strasbourg ile A takım maçlarına çıkmaya başlayan Diarra geçen sezon 30 maçta 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegal asıllı Fransız'ın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Fransa alt yaş gruplarında 11 kez milli olan genç oyuncu 1 gol atma başarısı gösterdi. Asıl mevkisi 6 numara olan  Diarra merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabiliyor.

Fransızların yeni keşfi Galatasarayın gündeminde Arsenal ve Juventus da istiyor

 

YORUM YAZ