MENÜ

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Arjantinli yıldız; son haftalarda tamamen şampiyonluk modunu açtı, hiçbir rakibi boş geçmedi. Ankaragücü filelerine de 2 gol gönderen Icardi, Aslan'ın son 10 golünün 8'inin altına da imzasını atarken ligdeki gol sayısını 21'e yükseltti, şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden oldu. Şimdi Icardi konusundaki tek beklenti PSG'deki bonservisi...

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğunu ilan etti.

Haberin Devamı

DERBİYE HİÇ FİRE YOK

Galatasaray'da tam 6 kritik isim; Ankaragücü karşısına ceza sınırında çıkmıştı. Icardi, Mertens, Kerem, Rashica, Oliveira ve Midtsjö, dün akşam kart görmeleri halinde Fenerbahçe karşısında cezalı duruma düşecekti. Ancak Aslan hiç fire vermedi. Şampiyonluğunu ilan eden Sarı-Kırmızılılar, Nef Stadı'nda Fenerbahçe derbisine tam kadro çıkabilecek.

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

SERGIO OLIVEIRA: ÇOK BÜYÜK KULÜBÜZ

Ankaragücü maçında 4. golü atan Sergio Oliveira, “Bu an için çok mücadele ettik. Çok mutluyuz. Galatasaray’a şampiyonluk için geldiğimi sürekli söylüyordum. Taraftarımızın gurur duyabileceği bir takım olduğumuz için mutlu olmalıyız. Bu şampiyonluk herkes için, bütün kulübümüz için... Gerçekten inanılmaz. Galatasaray gerçekten çok büyük bir kulüp” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ PAYLAŞIMI

Galatasaray Kulübü, tarihi zafer sonrası sosyal medya hesabından ‘Yetmez bize bir kupa, hedef artık Avrupa’ mesajıyla Şampiyonlar Ligi paylaşımı yaptı.

KURA ÇEKİMİ 21 HAZİRAN'DA

Ülkemizi önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, UEFA'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonuna 2. ön eleme turundan başlayacak. Sarı-Kırmızılılar'ın bu turdaki rakibi, 21 Haziran'daki kura çekiminde belli olacak. Cim Bom, ilk maçını 25-26 Temmuz, rövanşı 1-2 Ağustos tarihleri arasında oynayacak. Aslan'ın, gruplara kalması adına önce 3. Tur'u ardından da Play-Off'taki rakiplerini yenmeyi gerekiyor.

ERDEN TİMUR SAHAYA İNDİ

Şampiyonluğun baş mimarlarından olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, son düdük çalmadan şampiyonluk coşkusunu yaşamak üzere sahaya indi.

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Yöneticilerle beraber soluğu kulübede alan Timur, uzatma dakikalarını teknik heyet ve yedek oyuncularla birlikte izledi ve büyük sevinç yaşadı.

ASLAN'IN ICARDI'Sİ VAR!

Galatasaray'ın son 10 golünden 8'ine imzasını atan Icardi; bu sezon ligde 21. kez fileleri havalandırdı, Cim Bom'u şampiyonluğa taşıdı.

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli


Galatasaray'ı bu sezon zirvede tutan en önemli unsurların başında hiç şüphesiz Mauro Icardi geliyor... Transferi 8 Eylül'de gerçekleştiği için, yaz dönemindeki idman eksiğinin açıklarını kapatması zaman alan Arjantinli santrfor, bir açıldı pir açıldı! Özellikle şampiyonluk haftalarında kusursuz bir grafik ortaya koyan 30 yaşındaki santrfor, Galatasaray'ın ligdeki son 10 golünün 8'inin altına da imzasını attı. Ankaragücü deplasmanında da biri Rashica'dan, diğeri Kerem'den gelen iki asisti de iyi değerlendiren Icardi, bu sezon ligdeki gol sayısını 21'e yükseltti.

Haberin Devamı

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Sosyal medya yıkıldı

Mauro Icardi sadece attığı gollerle değil, takımının sıkıştığı anlarda hücumdaki etkili görüntüsüyle de güven verdi. Zaman zaman geriye gelip top alan, ileride pas dağıtan Güney Amerikalı yıldız, arkadaşlarının panik havasına girmesine engel oldu. Galatasaray formasıyla son yılların en skorer ismi olan Icardi'nin bu performansı, sosyal medyada da tam anlamıyla infial yarattı! Twitter gündeminin ilk sırasına yerleşen Icardi için Türkiye'nin dört bir yanında, artık kendisiyle özdeşleşen, "Aşkın olayım" şarkısı söylendi.

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Sıra geldi bonservise

Haberin Devamı

Fransız devi PSG'den kiralanan ve beklentilerin de üzerinde bir istatistik ortaya koyan Icardi için artık tek bir beklenti var, bonservisinin alınması. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bu transferi gerçekleştirmek üzere ciddi bir bütçe ayırmış durumda. Tecrübeli santrfor da Galatasaray'da kalmaya hazır. Haziran ayı içerisinde Icardi müjdesinin açıklanması hedefleniyor.

'Benim için çok özel bir yıldı'

Hocası Okan Buruk’u omuzlarına alan, Erden Timur’u maçın ardından alnından öpen Mauro İcardi, şampiyonluk maçı sonrası konuştu. Arjantinli süperstar, “Buraya adım attığım ilk andan itibaren amacım şampiyon olmaktı ve olduk. Benim için çok özel bir yıldı. Bana çok güvendiler, benimle hep ilgilendiler. Muhteşem bir sezon oldu” dedi.

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

Derbiyle ilgili “Fenerbahçe maçını kazanmamız gerekiyor. Şampiyon olduk ama derbide de galip gelmeliyiz. Ondan sonra tatile gideceğim” yorumunu yapan İcardi, Galatasaray’da kalıp kalmayacağı sorusuna da cevap verdi: “PSG’de kontratım var. Önce onlarla görüşülmesi gerekiyor. Galatasaray’ı çok seviyorum ama konuşulması gereken birçok şey var.”

Haberin Devamı

FRANSA'DAN ŞAMPİYONLUK SONRASI ICARDI İDDİASI

Galatasaray'ın Ankara'da şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fransız basını Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Le Parisien, Galatasaray PSG arasındaki görüşmelerin çoktan başladığını okuyucularına aktardı. Haberde Galatasaray'ın Icardi için PSG'ye ödeyeceği bonservis de yer aldı.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray, 2014'ten beri şampiyonluğa hasret olan rakibi Fenerbahçe'ye şans tanımadı. Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu maçta Mauro Icardi ve Lucas Torreira, Galatasaray'ın en çok güven veren isimleri oldu. Geçen yaz Paris Saint-Germain'den kiralık olarak gelen Arjantinli, bir duble daha yaptı. Paris'te parya, İstanbul'da hayran olunan Icardi bir kez daha gol makinesine dönüştü. Fileleri bulmak için en ufak fırsatı değerlendirdi."

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

İŞTE GALATASARAY'IN ÖDEYECEĞİ BONSERVİS

"Kulüp liderlerinin iradeleri çok açık. Kiralık olarak transfer edilen Icardi'nin kalıcı transferini tamamlamayı planlıyorlar. Bu Icardi'yi hiç rahatsız etmeyecek çünkü Galatasaray'da çok mutlu. İstanbul'da kalmak istediğini defalarca itiraf etti. Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile PSG arasındaki görüşmeler İstanbul'da çoktan başladı. Oyuncunun Paris ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ederken, bu dosyada finansal boyut kilit nokta olacak. Galatasaray'ın yöneticileri, yaklaşık on milyon avroyu bulabilecek bir operasyonu finanse etmek için büyük çaba sarf etmeye hazır."

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Fransızlar açıkladı: İşte Mauro Icardi için ödenecek bonservis bedeli

YORUM YAZ