MENÜ

Fransız efsane Marcel Desailly'den Icardi için övgü dolu sözler...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Manchester United'la Rams Park'ta 52 bin taraftarı önünde karşılaştı. Rakibi karşısında 3-1 geriye düşen Sarı-Kırmızılılar maçı 3-3'e getirdi ve gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Avrupa'nın konuştuğu maçla ilgili dikkat çeken bir yorum da Fransa'dan geldi.

Fransız efsane Marcel Desailly'den Icardi için övgü dolu sözler...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde RAMS Park'ta İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk eden Galatasaray, iki farklı geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 5'e, Manchester United ise 4'e yükseltti.

Haberin Devamı

SON MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE

Galatasaray, Manchester United karşısında aldığı bir puanla üst tura çıkma yolunda ipleri elinde tuttu. Gruptaki son maçında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, maçtan galibiyetle ayrılması halinde diğer sonuçlara bakılmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak.

ZIYECH'TEN İKİ GOL BİRDEN!

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, takımının 2 golüne imza attı. İngiltere'nin Chelsea takımından kiralanan Ziyech, Galatasaray'da 10. resmi maçına çıktı. Süper Lig'de 6 müsabakada 1 kez gol atan 30 yaşındaki futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçında 2 kez fileleri havalandırdı. Hakim Ziyech, sergilediği başarılı performansla maçın oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı

KEREM 2 AY SONRA GOL ATTI

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, yaklaşık 2 ay sonra gol sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı formayla son golünü 3 Ekim'de deplasmandaki Manchester United müsabakasında kaydeden Kerem, 58 günlük aranın ardından golle buluştu. Kerem, Manchester United ile yapılan 2 müsabakada da fileleri havalandırdı. Süper Lig'de 3 golü bulunan Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 3 gole ulaşarak toplamda gol sayısını 6'ya çıkardı.

ICARDI'NIN OFSAYT POZİSYONU GÜNDEM OLDU

Galatasaray'ın Manchester United'a ilk yarının son bölümünde attığı gol, ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Pozisyonun yarı otomatik ofsayt sistemindeki görüntüsü ekranlara geldikten sonra tartışmalar yaşandı. Yapılan değerlendirmeye göre Icardi'nin kulağı ve omuz başı ofsayt olarak belirlendi.

Yarı otomatik ofsayt sisteminden gelen görüntü ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

FENERBAHÇE'DEN YENİ TRANSFER! GİRİŞİM...

FRANSIZ EFSANEDEN ICARDI ÖVGÜSÜ

Galatasaray'ın Manchester United'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Fransa'da yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Marcel Desailly Mauro Icardi'den övgüyle bahsetti. Efsane futbolcu PSG'de düşüşe geçen Icardi'nin tekrar kazanılmasının kendisi açısından sürpriz olmadığını belirtti.

Fransız efsane Marcel Desaillyden Icardi için övgü dolu sözler...

"BÜYÜK GOLCÜ ICARDI"

"Galatasaray’ın PSG’de düşüşe geçen Mauro Icardi’yi tekrar kazanması benim açımdan sürpriz olmadı, çünkü Icardi’nin durumunu doğru analiz edip, doğru müdahaleyi yaptılar. Mauro Icardi farklı sebeplerden A sınıf takımlarda kalıcı bir başarıya ulaşamamış bir oyuncu. Galatasaray ona sevdiği Güney Amerika ortamını hazırladı ve sahada çevresine Barış Alper Yılmaz, Mertens ve Zaha gibi savaşçı isimler verdi. Mauro Icardi kendisi için oynayan bu isimlere ihtiyaç duyan bir isim. Ön alanda tek başına çok fazla efor sarfetmese de olması gereken noktalarda kendini göstererek bir şekilde fark yaratmayı başarıyor. Her ne kadar bugün biraz kilolu görünse de sahip olduğu taktik zeka ve pozisyon bilgisi bize bildiğimiz büyük golcü Icardi performansını izletmeye yetiyor.”

Haberin Devamı

Fransız efsane Marcel Desaillyden Icardi için övgü dolu sözler...

YORUM YAZ