MENÜ

Galatasaray'ın kupa canavarı Fernando Muslera!

Galatasaray'ın efsanelerinden kaptan Fernando Muslera, takımdaki 12. sezonunda 6. Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı. Uruguaylı file bekçisi, Türkiye'deki kupa sayısını ise 15'e çıkarttı.

Galatasaray'ın kupa canavarı Fernando Muslera!

Galatasaray kalesini 2011'den beri koruyan ve kulübün efsane isimlerinden biri haline gelen kaptan Fernando Muslera, sezon boyunca harika performansını Ankaragücü karşısında da sürdürdü. Muslera, 90 dakika boyunca kalesine gelen 6 şutun 5'inde gole izin vermedi. 14. dakikada Zahid'in kale önündeki vuruşunu enfes bir şekilde kurtaran kaptan Muslera, Aslan'daki kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Şenol Güneş'i yakaladı

Sarı-Kırmızılılar'daki 12. sezonunda 6. Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden 36 yaşındaki Muslera'nın ayrıca 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupası bulunuyor. Cim Bom'daki başarılarla dolu kariyerinde toplamda 15. kupasını elde edenUruguaylı file bekçisi, lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan yabancı futbolcu, Şenol Güneş ile birlikte lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan 2. kaleci, lig tarihinde en az 6 şampiyonluk gören 15. (Galatasaray'da 9.) isim unvanlarını da elinde bulunduruyor.

YORUM YAZ