MENÜ

Fenerbahçeli Fred'den Manchester United'a ziyaret

Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Fred, Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak Galatasaray-Manchester United maçı öncesi eski kulübünü ziyaret etti.

Fenerbahçeli Fred'den Manchester United'a ziyaret

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, bu akşam İngiliz devi Manchester United ile kritik bir maça çıkacak. 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi Sarı-Kırmızılı temsilcimizin kazanması halinde Manchester United turnuvaya veda edecek.

Haberin Devamı

DAVİNSON SANCHEZ YOK

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, dün yaptığı açıklamada başarılı stoper Davinson Sanchez'in sakatlığı sebebiyle oynayamayacağını açıklamıştı. İngiliz ekibinde ise; Casemiro, Mason Mount, Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Jonny Evans ve Tyrell Malacia sakatlıklarından, Marcus Rashford ise kırmızı kart cezasından dolayı oynayamayacak. Jadon Sancho da kadro dışı olduğu için yer almayacak.

FRED'DEN ESKİ TAKIMINA ZİYARET

Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'dan 9.75 milyon euro bedelle transfer ettiği Fred, bu akşam oynanacak mücadele öncesi sürpriz bir ziyarette bulundu. Brezilyalı futbolcu, eski takımı Manchester United'ın konakladığı otele giderek arkadaşlarını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Fredden Manchester Uniteda ziyaret

YORUM YAZ