MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Hamari Traore savaşı!

Süper Lig'de sezonun sonuna gelinirken takımlar da transfer çalışmalarına başladı. Şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray transferde de karşı karşıya geldi. İki dev takımın Hamari Traore ile ilgilendiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Hamari Traore savaşı!

Futbolda 2022-2023 sezonunun sonuna gelinirken kulüpler de transfer çalışmalarına başladı. Şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray transferde de karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

FRANSIZLAR YAZDI!

Fransa’nın dünyaca ünlü spor gazetelerinden L’Equipe, Rennes’in sözleşmesi sona ermek üzere olan 31 yaşındaki kaptanı Hamari Traore’nin Fenerbahçe ve Galatasaray’ın listesinde olduğunu öne sürdü.

Fenerbahçe ve Galatasarayın Hamari Traore savaşı

3 AVRUPA KULÜBÜ İSTİYOR

Nisan ayında kulüpten aldığı sözleşme teklifini kabul etmeyen deneyimli oyuncuyla iki büyük İstanbul kulübünün yanı sıra Lyon, Betis ve Bayer Leverkusen’in de ilgilendiği belirtildi.

34 MAÇA ÇIKTI!

Oyuncuyla kulüp arasında devam eden görüşmelerde herhangi bir ilerleme kaydedilmediği ve iki tarafın önümüzdeki dönemde yol ayrımına oldukça yakın olduğu ifade edildi. Hamari Traore bu sezon Rennes forması ile 34 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asist yaptı.

Fenerbahçe ve Galatasarayın Hamari Traore savaşı

Geçtiğimiz sezonu 42 maçta 3 gol ve 10 asistle tamamlayan Traore, daha önce Reims ve Lierse formaları giydi. Hızı ve dayanıklılığıyla öne çıkan başarılı oyuncu Ocak ayında dizinden yaklaşık bir aylık bir sakatlık yaşamış ve Rennes o dönem aldığı üç yenilgiyle hedeflerinden uzaklaşmıştı.

Haberin Devamı

 

Galatasaray-Fenerbahçe Derbi Tarihine Geçen Fotoğraflar

YORUM YAZ