MENÜ

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası Mauro Icardi: Benim görevim bu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 3-0 kazandıkları Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Oyuna sonradan da olsa girebildiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Arjantinli forvet, gol atmasının görevi olduğunu belirtti.

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası Mauro Icardi: Benim görevim bu

Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0 deviren Galatasaray'da Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Sakatlığını atlatması sonrası derbide 1 gol, 1 asistle yıldızlaşan Arjantinli forvet, oyuna sonradan da olsa girebildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'1 aydır hazırlanıyordum'

"Önemli olan oynayabilmemdi ilk önce. Oyuna sonradan da olsa girebildiğim için çok mutluyum. 1 aydır hazırlanıyordum zaten. Oynayabildim, sonucun da güzel olması benim için iyi oldu. Doğrudan rakibimize karşı kazanmamız da bunun ekstrası oldu."

'Türkiye’ye bu duyguları besleyerek gelmiştim'

"Çok mutluyum tabii ki gol attığım için de. Normal karşılıyorum, forvet olarak benim görevim bu. Bir yandan da mutlu oluyorum. Takım mutlu kazandığı için. Türkiye’ye geldiğim zaman söylemişlerdi en önemli maç diye. Bunu kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’ye bu duyguları besleyerek gelmiştim. Takım arkadaşlarım da çok mutlular, onlar adına da mutlu oluyorum. Hep beraber güzel bir kutlama yapıyoruz şu anda."

Haberin Devamı

YORUM YAZ