MENÜ

Fenerbahçe, 'alkış' kararını verdi! Galatasaray derbisi...

Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, derbide Fenerbahçe'yi konuk ederken Sarı Lacivertliler'in karşılaşma öncesi ezeli rakibini alkışlayıp alkışlayacağı merak konusuydu. Nef Stadı'nda oynanan derbiyle beraber 'Fenerbahçe, şampiyon Galatasaray'ı alkışlayacak mı?' sorusu da yanıt buldu.

Fenerbahçe, 'alkış' kararını verdi! Galatasaray derbisi...

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 28. ve 79. dakikalarda Nicolo Zaniolo ve 71. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Bu sezon 22. golünü kaydeden Mauro Icardi, 2007/08 sezonundan bu yana Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, alkış kararını verdi Galatasaray derbisi...

SİYAH PAZUBENT İLE SAHA ÇIKTILAR

Fenerbahçe, Galatasaray maçına Yüksel Gündüz'ün vefatı sebebiyle siyah pazubent ile çıktı. Fenerbahçe ve A Milli Takımın eski futbolcularından Yüksel Gündüz, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sarı-lacivertli ekip, Nef Stadyumu'nda oynanan derbi maçta sahada Gündüz'ün vefatı sebebiyle siyah pazubent ile yer aldı. 

İRFAN CAN EĞRİBAYAT İLK KEZ

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat ilk kez bir derbi maçta ilk 11'de yer alarak kaleyi korudu. Sarı-lacivertli ekipte kaptan Altay Bayındır'ın sakatlanmasının ardından kaleyi korumaya başlayan İrfan Can Eğribayat ilk kez bir derbi maçta görev yaptı. 24 yaşındaki oyuncu, Galatasaray derbisinde kaledeki yerini aldı. 

STAT KAPALI GİŞE

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada tribünler tamamen doldu. Satışa çıkan biletleri kısa süre içerisinde tüketen sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk ipini göğüsleyen takımlarını sahaya çıkarken alkışlarla karşılayıp, 'Şampiyon, Şampiyon' tezahüratlarında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, alkış kararını verdi Galatasaray derbisi...

DURSUN ÖZBEK: ONLAR CENTİLMEN BİR TAKIM, ALKIŞLAYACAKLARDIR

Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi ezeli rakiplerinin kendilerini alkışlayıp alkışlamayacağı sorulan Dursun Özbek, "Onlar centilmen bir takım, sahaya çıkarken bizi alkışlayacaklardır" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ NEF STADI'NDA

Bundan tam 5 yıl önce Haziran ayındaki seçimde Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç, bir kez daha Süper Lig'de şampiyonluk göremedi. Bu sezonki yarışta Galatasaray'ın gerisinde kalan Sarı-Lacivertliler'de Başkan Koç'un, ezeli rakibinin kupasını alacağı Nef Stadı'ndaki derbiye gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Fenerbahçe'nin patronu, derbiyi Nef Stadı'nda takip etti. 

DERBİ ÖNCESİ OLAY SÖZLER

FENERBAHÇE ALKIŞLAMADI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi maçta rakiplerinin kendilerini alkışlayacağını düşündüğünü belirtirken Fenerbahçe Yönetimi, bu konudaki kararını verdi ve futbolcular, ezeli rakiplerini alkışlamadı.

Fenerbahçe, alkış kararını verdi Galatasaray derbisi...

YORUM YAZ