MENÜ

Fatih Terim'e benzerliği ile dikkat çekiyor! Galatasaray açıklaması...

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un Başantrenörü Selen Erdem, Fatih Terim'e benzetilmesi, kariyer planlaması ve Galatasaray hakkında konuştu.

Fatih Terim'e benzerliği ile dikkat çekiyor! Galatasaray açıklaması...

Geçtiğimiz günlerde videosu viral olan ve Fatih Terim'e benzetilen Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’un Başantrenörü Selen Erdem, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

VİDEOYU İZLEYİNCE TERİM'E BENZEDİĞİMİ FARK ETTİM
"Fatih Hocam Türkiye’nin en büyük spor adamlarından biri. İsmimin onunla yan yana geçmesi bile benim için büyük bir onur. Onun haricinde saha içindeki duruşumuz ve hareketlerimiz gerçekten benziyormuş. Ben de videoyu izledikten sonra fark ettim. Adrenalinin çok fazla olduğu bir spor basketbol. Saha içinde gerginliklerimiz oluyor, mutluluklarımız oluyor bu noktada hareketlerimin Fatih Hoca'ya çok benzediğini ben de gördüm. Bir gazeteci arkadaşımızın dikkatini çekiyor bu durum bu meşhur videoyu yapıyor ve sonrasında yankı uyandırıyorum. Şu anda da sizinle canlı yayına bağlanıyorum. Değişik bir gelişme, değişik bir süreç oldu"

Fatih Terime benzerliği ile dikkat çekiyor Galatasaray açıklaması...

HAYALİ GALATASARAY
Çalıştırmak istediği takımı açıklayan Selen Erdem, "Galatasaray hayalim tabi ki de oldu. Çok büyük bir kulüp. Olmadı desem yalan olur. İlerleyen zamanda inşallah bu hayalim gerçekleşir" dedi.

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ PLAY-OFF'A GİTMEK
"Kazanmak bizim için birincil öncelik. Düzgün bir yere gelmek istiyoruz. 4 galibiyet bizim için çok iyi hiç kimsenin beklemediği iki galibiyet aldık. Play-Off’a gitmek ilk hedefimiz. Kuruluş aşamasında çok yüksek bütçesi ve hedefleri olan bir takım değildik ama takımın kimyası çok hızlı oturdu. Başkanımız, Antalya halkı herkes çok yardımcı oluyor bu sürece. Avrupa’da da grubumuzda ikinci olarak çıkmayı hedefliyoruz"

HERKES VOLEYBOLU KONUŞUYOR, BİZ DE GELİYORUZ
“Son dönemde voleybolun yükselişe geçtiği bir süreç yaşıyoruz. Bunun neticesinde basketbola ilgi azaldı. 2016 Olimpiyatları zamanında herkes kadın basketbolunu konuşuyordu ama voleybolda gelen muhteşem başarılardan sonra biz ikinci alana atılmış olduk. Geçen sezon EuroLeague’de final oynayan Fenerbahçe ve Çukurova çok büyük birer yatırımdı. Aynı zamanda bizler için de çok büyük değerlerdi. Bence bu seneyle beraber milli takım seviyesinde de başarılarımız attıkça kadın basketbolunun da izleyici sayısı artacak. Voleybol çok büyük başarı yakaladı herkesin bunu konuşması gayet doğal ama biz de geliyoruz"

Fatih Terime benzerliği ile dikkat çekiyor Galatasaray açıklaması...

BASKETBOL SÜPER LİG'İNDE TEK TÜRK KADIN ANTRENÖRÜM
A Milli Takım'dan tutun da yıldız takıma kadar her yerde görev aldım. Olimpiyatlara gittim, Avrupa Şampiyonaları, Dünya Şampiyonları… bugün gelinen noktada insanlar beni Fatih Terim’e benzettiği için tanımış oldum ama buraya gelene kadar çok büyük bir emek ve zorlu bir süreç var. Ben bunun okulunu okudum, yıllarca profesyonel oynadım, sonrasında antrenörlüğe döndüm. Tek Türk Kadın antrenör olarak devam ediyorum Süper Lig’de. Bence bu beğenilmesi gereken bir şey şey. Böyle çalışarak hedeflerime ulaşmaya devam etmek istiyorum"

Haberin Devamı

"Basketbolda kadınların yer almadığı için çalışıyorum. Benim iki asistanım da kadın. Ben kadınlara el uzatıyorum ki yarın onlar da başka kadınlara el uzatsın. Böylelikle kadınları basketbola kazandıralım. Ekrem Memnun’la 4 yol çalıştım. Benim için büyük bir örnek. Kendisini söyleyebilirim"

Fatih Terime benzerliği ile dikkat çekiyor Galatasaray açıklaması...

YORUM YAZ