MENÜ

Fatih Terim: Daha alınacak iki kupa var!

Rize deplasmanı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından devam eden Galatasaray’da keyifli bir antrenman yapılırken, çalışma sonrası Fatih hocadan öğrencilerine uyarı geldi: “Sakın rehavete kapılmayın. Daha alınacak iki kupa var”

Fatih Terim: Daha alınacak iki kupa var!

Türk Telekom Stadı’ndaki derbide Beşiktaş’ı devirerek haftalar sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da, gözler Çaykur Rizespor deplasmanına çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadelenin hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından devam ederken, çalışmanın hayli keyifli geçtiği öğrenildi. Oyuncularını mental açıdan kritik viraja hazırlamak isteyen teknik patron Fatih Terim ise antrenmanın ardından takımına uyarılarda bulunarak, “Sakın rehavete kapılmayın. Daha hiçbir şey bitmedi. Alınacak iki kupa var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gündüz maçına özel program

Galatasaray ile Rizespor arasındaki mücadele, saat 16.00’da başlayacak. Terim ve ekibinin gündüz maçı olmasını göz önünde bulundurarak, özel bir idman programı hazırlattığı belirtildi. Sarı- Kırmızılı kafile, yarın sabah gerçekleşecek antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam saatlerinde Rize’ye geçerek kampa girecek.

Metin Karabaş

YORUM YAZ