MENÜ

Fas Milli Takım teknik direktöründen dikkat çeken Hakim Ziyech açıklaması!

Fas Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Galatasaraylı Hakim Ziyech ile ilgili açıklama geldi. Teknik direktör Walid Regragui yıldız futbolcusuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları Afrika Kupası sonrası Ziyech'in dönüp dönmeyeceğini ise merak ediyor...

Fas Milli Takım teknik direktöründen dikkat çeken Hakim Ziyech açıklaması!

Fas Milli Takımı Fildişi Sahili'nde düzenlenen Afrika Kupası'nda F Grubu'nda Tanzanya, Kongo ve Zambia'nın yer aldığı grupta mücadele ediyor. Galatasaraylı Hakim Ziyech'in formasını giydiği Fas gruba 3-0'lık Tanzanya galibiyeti ile başladı.

Haberin Devamı

FAS AFRİKA KUPASINA GALİBİYETLE BAŞLADI

Galatasaray'da son dönemde sakat olduğu için forma giyemeyen Fas'ın yıldızı Hakim Ziyech Tanzanya maçına 11 başlayarak 82 dakika oyunda kalmıştı. Fas'ın Romain Sais ile bulduğu ilk golde mükemmel bir şut çeken Ziyech'in dönen topu ağlarla buluşmuştu.

FAS MİLLİ TAKIM HOCASI KONUŞTU!

Afrika Kupası sonrası Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği henüz netleşmeyen Hakim Ziyech'le ilgili açıklama Fas Milli Takım teknik direktörü Walid Regragui'den geldi. 48 yaşındaki teknik adam Ziyech'in tekrar milli takıma kazandırılma sürecini değerlendirdi. Ayrıca yıldız oyuncusunun değerli hissedilmesi gerektiğini vurguladı.

MİLLİ TAKIM'A GERİ DÖNÜŞ SÜRECİ!

“Vahid Halilhodzic ile yaşananların ardından Hakim Ziyech’i tekrar Milli Takıma kazandırmak oldukça zor oldu. Kendisini ikna etmek için yakın arkadaşlarıyla iletişime geçtim, birbirimize karşı dürüst olduk, birbirimizi tanıdık ve ancak öyle geri döndü."

Haberin Devamı

"GÜVEN YOLUYLA ÇALIŞIYOR"

"Hakim Ziyech sevgi ve güvene ihtiyaç duyan bir oyuncu. Ziyech, güven yoluyla çalışan bir isim. Siz ona ne kadar değer verirseniz o da size o kadar değer verir. Bizim ona verdiğimiz değeri gördü ve o da bize o kadarını verdi."

"ÖNEMLİ OLDUĞUNU HİSSETMESİ LAZIM"

"Kulüp çatısı altında Hakim Ziyech’i kadronun bir parçası olması için 15. ya da 16. oyuncu olarak alamazsınız. Sorumluluk vermeniz gereken bir isim. Hakim Ziyech’in takım için önemli olduğunu hissetmesi lazım. Kendisini önemli hissettiği zaman bizimle Dünya Kupası’nda sergilediği performans çıkıyor ortaya. Ben kendisiyle ilgili bir şeyden memnun olmadığım zaman yüzüne söylüyorum, o da aynı şekilde. Milli Takım’da kendisinden büyük beklentiler vardı, Dünya Kupası’nda bu beklentileri karşılayarak herkesi susturdu.”

Fas Milli Takım teknik direktöründen dikkat çeken Hakim Ziyech açıklaması

YORUM YAZ