MENÜ

Exxen 14 gün ücretsiz üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl ve nereden izlenir 2023?

Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve Türkiye'de UEFA organizasyonlarının yayıncısı olan Exxen'den gelen haber futbolseverleri heyecanlandırdı. Platforma üye olan herkesin 14 gün boyunca tüm maçları ücretsiz izleme fırsatı yakalayacak olması google aramalarını sıklaştırdı. Exxen 14 gün ücretsiz üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl ve nereden izlenir 2023? Galatasaray-Bayern Münih maçı ücretsiz canlı nasıl izlenir? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Exxen 14 gün ücretsiz üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl ve nereden izlenir 2023?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Bayern Münih, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe-Ludogorets, Bodo / Glimt-Beşiktaş maçları öncesi futbolseverleri heyecanlandıran bir duyuruda bulunmuştu. Platform, 14 günlük ücretsiz izle kampanyası başlattı. Exxenspor'a 24 Ekim'e kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak. Bu gelişmenin ardından da Exxen 14 gün ücretsiz üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl ve nereden izlenir 2023? sorularının yanıtları merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Exxen 14 gün ücretsiz üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl ve nereden izlenir 2023?

  • https://www.exxen.com/tr/sign-up adresine gidin,
  • Mail ve şifre girdikten sonra mail adresinize gelen kodu sonraki sayfada girin,
  • Gelen pencereden Exxenspor seçeneğini seçmeniz gerekli,
  • Paketlerden birini seçerek devam edin,
  • Ödeme bilgilerinizi girin,
  • Exxen ücretsiz deneme kampanyasına üye olmak için muhakkak kredi kartı bilgilerini vermek gerekiyor. Kredi kartı vermek istemiyorsanız Exxen üyesi olamazsınız.

Avrupa maçları ücretsiz izlenebilecek

Türkiye'de UEFA organizasyonlarının yayıncısı Exxen platformundan yapılan açıklamada, "Exxenspor'a 24 Ekim'e kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak" denildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Bayern Münih, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo/Glimt-Beşiktaş maçları ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve ayrıca Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie Lig müsabakaları dahil tüm karşılaşmalar, 14 gün boyunca Exxen'den bedava izlenebilecek" denildi. Galatasaray'ın, Bayern Münih'e 3-1 kaybettiği karşılaşma ile ücretsiz izlenebilecek serüven başladı.

Haberin Devamı

Exxen nedir?

Acun Medya bünyesinde kurulan ve “Türkiye’nin dijital platformu” sloganıyla yola çıkan Exxen, üyelerin istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri cihazla, birbirinden benzersiz içerikleri izlemelerini sağlayan dijital bir platformdur.

Exxen'e nasıl erişirim?

Bilgisayarından, mobil cihazından www.exxen.com adresini ziyaret ederek; dilersen de Apple Store, Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirerek ya da Smart TV'in üzerindeki uygulamalardan Exxen içeriklerine erişebilirsin.

Exxen nasıl ve nereden izlenir?

Exxen, üyelerine diledikleri zaman, diledikleri yerden zengin ve benzersiz bir içeriğe erişme özgürlüğünü sunar. Bilgisayar, cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlar(iOS ve Android) ve Smart TV özelliği olan cihazlar üzerinden sürekli güncellenen içerikleri izlemene olanak tanır. Üstelik kurulum ve taahhüt gerektirmez, istediğin zaman kolayca iptal edebilirsin. Exxen üyeliğinden faydalanmak için internet bağlantının olması yeterli.

Exxen'i aynı üyelikle aynı anda birden fazla cihazda izleyebilir miyim?

Exxen içeriklerini, üyeliğinle aynı anda 1 cihazdan izleyebilirsin. Mobil uygulamamız veya www.exxen.com üzerinden aktif hesabına giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst tarafında yer alan "Profilim - Profil değiştir" seçenekleri içerisinden 5 yeni profil oluşturabilirsin.

Haberin Devamı

ExxenSpor Üyelik Paketi Fiyatları Ne Kadar?

Aylık reklamlı (EXXEN 84,50TL +EXXENSPOR 104,00TL) 188,50TL

Aylık reklamsız (EXXEN 116,90TL +EXXENSPOR 104,00TL) 220,90TL

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell hatlı telefonlarından 9300'a SMS göndererek ExxenSpor paketi üyeliğini başlatabilirsin. TV'de, cepte, tablette, bilgisayarda, istediğin zaman, istediğin yerde exxen.com, Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV, Android TV ve Akıllı TV'lerde izleyebilirsin.

Exxen uygulamasını nereden indirebilirim?

Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirebilirsin.

Exxen şu anda 77 ülkede izlenebilmektedir.

Türkiye, Cezayir, Sudan, Fas, Somali, Tunus, Moritanya, Bahreyn, Avustralya, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Suriye Arap Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri Küçük Dış Adaları, Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, İspanya, Ukrayna, Polonya, Romanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Portekiz, İsveç, Macaristan, Belarus, Avusturya, Sırbistan, İsrail, İsviçre, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Slovakya, Norveç, İrlanda, Hırvatistan, Gürcistan, Bosna Hersek, Ermenistan, Arnavutluk, Litvanya, Slovenya, Letonya, Estonya, Kıbrıs, Karadağ, Lüksemburg, Çek Cumhuriyeti, Fransa (Metropolitan), Makedonya, Rusya Fedarasyonu, Mısır, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Lübnan, Umman, Kuveyt, Katar, İran İslam Cumhuriyeti, ABD, Kanada, Meksika, Kolombiya, Arjantin, Peru, Şili, Bolivya, Dominik Cumhuriyeti.

YORUM YAZ