MENÜ

Eski Galatasaraylı Olcan Adın'dan Marcao tepkisi: Yumruk at, bütün pislikleri yap, kaptan ol!

2014-2016 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Olcan Adın, Brezilyalı stoper Marcao'nun Sarı Kırmızılı ekibin Konyaspor'a konuk olduğu maça kaptan olarak çıkmasına tepki gösterdi. Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olaya dikkat çeken Adın, ''Sen sahanın içinde takım arkadaşına yumruk at, sahada bütün pislikleri yap, gel Galatasaray'a kaptan ol! Ne güzel dünya ya...'' ifadelerini kullandı.

Eski Galatasaraylı Olcan Adın'dan Marcao tepkisi: Yumruk at, bütün pislikleri yap, kaptan ol!

Temmuz 2014'te 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve Sarı Kırmızılı ekipte geçirdiği 2 sezonda 84 maça çıkan Olcan Adın, kişisel sosyal medya hesabından Marcao'yu hedef aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla 9 gol, 11 asist yapan, 1 Süper Lig, 1 Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası kazanan, Akhisarspor ile Antalyaspor'da boy gösterdikten sonra futbol hayatına nokta koyan Olcan, Brezilyalı stoper Marcao'nun Sarı Kırmızılı ekibin Konyaspor'a konuk olduğu maça kaptan olarak çıkmasına kişisel sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olaya dikkat çeken Adın, ''Sen sahanın içinde takım arkadaşına yumruk at, sahada bütün pislikleri yap, gel Galatasaray'a kaptan ol! Ne güzel dünya ya...'' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ligin ilk haftasında Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da skandal bir olay yaşanmıştı. Kerem Aktürkoğlu’nun kaçırdığı pozisyonun ardından yaşanan top kaybında Marcao, takım arkadaşına laf söylemişti. 22 yaşındaki yıldız ise 'Sus' işaretiyle karşılık verdi. Marcao da metrelerce koşarak takım arkadaşının yanına geldi, önce kafa attı, sonra yumruk salladı.

Haberin Devamı

Eski Galatasaraylı Olcan Adından Marcao tepkisi: Yumruk at, bütün pislikleri yap, kaptan ol

Yaşanan olaya iki takımın oyuncuları müdahale etti. Hakem Erkan Özdamar, VAR uyarısıyla pozisyonu izledikten sonra 25 yaşındaki savunmacıyı 63. dakikada kırmızı kartla oyundan attı. PFDK, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı yıldız oyuncuya 8 maç men ve 21.000 TL para cezası verdi.

Eski Galatasaraylı Olcan Adından Marcao tepkisi: Yumruk at, bütün pislikleri yap, kaptan ol

Dönemin teknik direktörü Fatih Terim, genç oyuncuyu kenara aldıktan sonra, “Ne oldu?” diye sordu. Kerem, “Hocam sadece ‘sus’ dedim. Başka bir şey demedim” diyerek olayı anlattı.

YORUM YAZ