MENÜ

Eski Galatasaray'lı Fenerbahçe'ye imza atıyor!

Fenerbahçe transfere doymuyor. Sarı lacivertliler yerli oyuncu kalitesini artırmak için bazı girişimlerde bulunmuştu. Sonuç almayı başaran Fenerbahçe, Fransa'da oynayan eski Galatasaraylıyı kadrosuna katmak üzere.

Eski Galatasaray'lı Fenerbahçe'ye imza atıyor!

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe dolu dizgin çalışmalarını sürdürüyor. Kent, Szymanski, Djiku, Tadic ve Edin Dzeko gibi isimleri kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler bu kez sürpriz bir transferi bitirme noktasına geldi.

Haberin Devamı

Umut Nayir'in ardından bir yerli oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere olan sarı lacivertliler, eski Galatasaraylı Bartuğ Elmaz ile anlaştı.

Marsilya forması giyen 20 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe'ye "evet" dedi. Fenerbahçe, Fransız ekibiyle de anlaşmış durumda.

Galatasaray'dan ayrılığı olaylı olan Bartuğ, kadroda şans bulamayacağını düşündüğü için Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmemişti. O dönem ilk kez Fatih Terim genç oyuncuya şans vermişti. Bedelsiz şekilde Marsilya'ya transfer olan Bartuğ, Fransa'da da aradığını bulamadı. 

İkinci takıma gönderilen ve orada da geniş süreler alamayan genç oyuncu, Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etti.

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Marsilya kampından ayrılarak İstanbul'a geldi. Genç oyuncu ile Fenerbahçe 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Bartuğ Elmaz'ın Süper Lig ya da TFF 1. Lig kulübüne kiralanması bekleniyor. Fenerbahçe'nin transferi gün içinde açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Eski Galatasaraylı Fenerbahçeye imza atıyor

YORUM YAZ