MENÜ

Erden Timur'dan, Haldun Üstünel'e ziyaret: Galatasaray'ın transfer sihirbazları birarada...

Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanvekili Erden Timur bu sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan isimlerin başında geldi. Kadroya katılan süperstarların transferlerini bitiren Timur, geçmişte de Aslan'a büyük yıldızlar getiren eski yönetici Haldun Üstünel'i ziyaret etti.

Erden Timur'dan, Haldun Üstünel'e ziyaret: Galatasaray'ın transfer sihirbazları birarada...

2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray, Sarı-Kırmızılılar'da yönetimde öne çıkan isim ise Erden Timur oldu. Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Juan Mata, Dries Mertens, Mauro Icardi ve Nicolo Zaniolo gibi yıldızların transfer edilmesinde en büyük rolü oynayan Timur hem taraftarın sevgisini kazanmış hem de geçmiş dönemde 'Transfer sihirbazı' olarak anılan eski yönetici Haldun Üstünel'e benzetilmişti.

Haberin Devamı

Erden Timurdan, Haldun Üstünele ziyaret: Galatasarayın transfer sihirbazları birarada...

Keita, Elano, Lincoln, Baroş, Kewell...

Adnan Polat'ın başkanlık döneminde Galatasaray'da Futbol Komitesi Başkanı olarak görev yapan Haldun Üstünel kadroya kattığı yıldızlarla dikkat çekmişti. Bir dönem taraftarların en büyük sempati duyduğu isimlerden olan Haldun Üstünel; Abdul Kader Keita, Elano, Lincoln, Milan Baroş ve Harry Kewell başta olmak üzere birçok yıldız isme Sarı-Kırmızılı formayı giydirmişti.

'İçim çok rahat'

Sarı-Kırmızılı camianın belki de hayal ettiği tablo gerçek oldu. İki 'Transfer sihirbazı'; Haldun Üstünel ile Erden Timur bir araya geldi. Şampiyonluk kupasını alarak Haldun Üstünel'in evine giden Erden Timur şampiyonluğu rahatsızlığı bulunan Üstünel'e hediye etti. Üstünel de çektirdikleri hatıra fotoğrafını paylaşarak, "Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım. Yolun açık, bol kupalı olsun güzel kardeşim. İçim çok rahat" ifadeleri ve 5 yıldızla paylaştı.

Haberin Devamı

Bu fotoğraf Sarı-Kırmızılı taraftarlarca beğeni yağmuruna tutuldu.

Erden Timurdan, Haldun Üstünele ziyaret: Galatasarayın transfer sihirbazları birarada...

YORUM YAZ