MENÜ

Enes Sali'nin yeni takımı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelmişti...

Hagi'nin takımı Farul Constanta forması giyen 17 yaşındaki Kanada asıllı Türk futbolcu Enes Sali'nin yeni takımı belli oldu. Romanya 15 yaşında A Takım'da süre almaya başlayan genç yıldız adayının ismi Galatasaray ve Beşiktaş'la anılmıştı...

Enes Sali'nin yeni takımı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelmişti...

Romanya ekibi Farul Constanta forması giyen 17 yaşındaki Türk futbolcu Enes Sali'nin yeni takımı belli oldu. Hagi'nin 16 yaşında şans verdiği genç yetenek bir dönem Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelse de yeni takımına transferi resmen açıklandı.

Haberin Devamı

TARİHE GEÇTİ

Enes Sali takımının, Acadamica Clienceni'yi 5-0 yendikleri lig maçında gol atarak Romanya tarihine geçti. 23 Şubat 2006 Kanada doğumlu Enes Sali, 15 yaş 202 günlük olarak Romanya liginin gol atan en genç oyuncusu oldu.

BARCELONA'DA OYNADI

15 yaşında tarihe geçen Enes Sali, Kanada doğumlu ve 2 sezon Barcelona'nın alt yapısı La Masia'da forma giydi. Barcelona sonrası genç Türk oyuncu daha sonra Hagi'nin takımı Farul Constanta'nın alt yapısına girdi.

HAGI BENDEN DAHA YETENEKLİ DEMİŞTİ!

Galatasaray efsanesi Hagi'nin Enes Sali için "Benden daha yetenekli, onun hakkında çok güzel şeyler duyacaksınız. Çok yetenekli biri. Onun kadar yetenekli oyuncuyu bulmak hiç kolay değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SPORTİNG LİZBON ENES SALİ'Yİ İSTEDİ

Rumen yayın organı ProSport'un haberine göre; Portekiz'in Sporting Lizbon takımı, Enes için resmi bir transfer teklifinde bulundu. Sporting, Enes Sali'yi kadrosuna katmak için Farul Constanta'ya 1 milyon euro teklif etti ancak Hagi bu teklifi reddederek 3 milyon euro istedi.

BEŞİKTAŞ İDDİASI

Haberde Enes için Beşiktaş'ın da devrede olduğu iddia edilirken, genç yetenek için 500 bin euro öneren siyah beyazlıların teklifine Hagi'nin sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU!

MLS ekipleriden Dallas 17 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Transferde bonservis bedeli açıklanmadı ancak bu rakamın bir hayli yüksek olduğu gelen haberler arasında. Genç yıldız adayı ile bir çok Avrupa kulübü yakından ilgileniyordu.

Enes Salinin yeni takımı Galatasaray ve Beşiktaşın gündemine gelmişti...

YORUM YAZ