MENÜ

En son Galatasaray'da görev almıştı! Mert Çetin'in yeni adresi...

2009 - 2022 yılları arasında Galatasaray'da tercümanlık ve idari menajerlik görevlerini yürüten Mert Çetin'in yeni adresi belli oluyor. Çetin'in Süper Lig'de sportif direktör olarak göreve başlaması bekleniyor. Bu arada genç sportif direktörün teknik direktör adayları da belli oldu.

En son Galatasaray'da görev almıştı! Mert Çetin'in yeni adresi...

Son olarak Fatih Terim döneminde Galatasaray'da idari menajer olarak görev alan ve uzun süre tercümanlık yapan Mert Çetin'in yeni görevi netleşiyor. Sportif Direktörlük yapmaya hazırlanan Mert Çetin Süper Lig'in önemli kulüplerinden biriyle görüşme halinde. Bu arada genç sportif direktörün teknik direktör adayları da belli oldu. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

12 teknik adamla çalıştı

2008-09 sezonunda Bülent Korkmaz’ın görevde olduğu dönemde kulüpte tercüman olarak işe başlayan Çetin, Sarı-Kırmızılılarda 12 teknik adamla çalıştı.
İşte o liste:

Bülent Korkmaz
Frank Rijkaard
Gheorghe Hagi
Bülent Ünder
Fatih Terim
Roberto Mancini
Cesare Prandelli
Hamza Hamzaoğlu
Mustafa Denizli
Jan Olde Riekerink
Igor Tudor
Fatih Terim ( 2. kez)

En son Galatasarayda görev almıştı Mert Çetinin yeni adresi...

Dolandırıcıların hedefi oldu

Mert Çetin, son olarak bir dolandırılma olayında gündeme geldi. Mert Çetin, bir bankanın şube müdürü tarafından dolandırıldıklarını öne süren Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Emre Çolak, Selçuk İnan, Arda Turan ve Buse Terim ile birlikte 30’a yakın mağdur olarak şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca yürütülen soruşturma kapsamında Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera’nın müşteki olarak ifade verdiği de basında yer aldı.

Haberin Devamı

Fatih Terim döneminde idari menajerlik

Mert Çetin Fatih Terim'le iki dönem Galatasaray'da çalışma fırsatı buldu. Uzun bir süre kulüpte tercümanlık ve idari menajer yardımcılığı yayan Çetin son olarak idari menajer görevine getirilmişti. 2022 yılında Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Mert Çetin de görevden ayrılmıştı.

Sportif direktör oluyor!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Antalyaspor'da Nuri Şahin'in görevden ayrılması beklenirken yeni idari kadroda netleşmeye başlıyor. Kulüp başkanı Sabri Gülel mayıs ayında Mert Çetin'le sportif direktörlük görevi için görüşme gerçekleştirmiş ancak son anda imzalar atılmamıştı. Antalyaspor yönetiminin yeniden Mert Çetin'le temas halinde olduğu ve Çetin'i sportif direktör olarak göreve getirmeye hazırlandıkları iddia ediliyor.

İki teknik direktör adayı var!

Mert Çetin'in Antalyaspor'da Sportif Direktör olarak göreve başlaması halinde listesinde iki teknik adam var. Olimpija Ljubljana ile çifte şampiyonluk yaşayan Albert Riera ile Eyüpspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Arda Turan adaylar arasında. Çetin'in iki isimden birini teknik direktör olarak takımın başına getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Albert Riera çifte şampiyonluk yaşamıştı!

Olimpija Ljubljana Başkanı Adam Delius, çifte şampiyonluğun ardından Albert Riera'nın görevine son vermişti.Olimpija Ljubljana Başkanı Adam Delius, Riera'nın görevine son verdi.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ