MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan transfer bombası! Galatasaray'ın yıldızı bedavaya Başakşehir'e

Medipol Başakşehir'de başarılı işlere imza atan Emre Belözoğlu, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu için harekete geçti. Deneyimli futbolcu için belirlenen bütçe de belli oldu. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu'ndan transfer bombası! Galatasaray'ın yıldızı bedavaya Başakşehir'e

Aykut Kocaman'dan Medipol Başakşehir'i 3 Ekim 2021'de devralan Emre Belözoğlu, seri galibiyetlerle müthiş bir çıkış yakaladı. Üst sıralara doğru tırmanan İstanbul temsilcisi, Avrupa kupaları potasına girdi. Turuncu-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 33 haftanın ardından 54 puanla 4. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlundan transfer bombası Galatasarayın yıldızı bedavaya Başakşehire

OCAK AYINDA 5 TAKVİYE BİRDEN

Ocak ayında istikrar abidesi Edin Visca'yı Trabzonspor'a satan Başakşehir, bu dönemde kadrosuna tam 5 takviye birden yaptı. Belözoğlu'nun talebi doğrultusunda Pizzi, Trezegue ve Salih Uçan'ı kiralayan turuncu-lacivertli takım, Konyaspor'dan 800 bin euro karşılığında Serdar Gürler'i kadrosuna kattı. Başakşehir ayrıca bonservisi elinde olan Emre Çolak'ı da transfer etti.

Emre Belözoğlundan transfer bombası Galatasarayın yıldızı bedavaya Başakşehire

G.SARAY GÖZDEN ÇIKARDI

Takvim'de yer alan habere göre; 42 yaşındaki teknik adam, son olarak Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'ye kanca attı. Medipol Başakşehir'in teknik direktör Torrent'in son haftalarda şans vermediği tecrübeli oyuncu için harekete geçtiği ileri sürüldü.

DEVRE ARASINDA DA İSTEMİŞTİ

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, sezon sonu bitecek olan Feghouli'ye sezonun geri kalanı için de forma vermemeyi kararlaştırdı. İstanbul ekibi 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için devre arasında da girişimlerde bulundu. Ancak hem oyuncunun yüksek maaşı hem de Galatasaray'da o dönem göreve gelen Domenec Torrent'in Feghouli'yi takımda tutmak istemesi sebebiyle bu transfer gerçekleşmedi.

Emre Belözoğlundan transfer bombası Galatasarayın yıldızı bedavaya Başakşehire

BELİRLENEN BÜTÇE 1.5 MİLYON EURO

Emre Belözoğlu'nun oyun stilini beğendiği ifade edilen Feghouli'nin maaş talebinin yapılacak olan transfer görüşmelerinde belirgin rol oynayacağı konuşuluyor. Galatasaray'dan yıllık 3.8 milyon euro kazanan Cezayirli yıldız için Başakşehir'in belirlediği bütçenin ise yıllık 1.5 milyon euro civarında olduğu öne sürülüyor.

KARİYERİNE TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Galatasaray'ın 2017 yılında İngiltere'nin West Ham United takımından 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Sofiane Feghouli'nin de kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı aktarılıyor.

Haberin Devamı

(Skorer)

YORUM YAZ