MENÜ

Emin Bayram kimdir, kaç yaşında? Emin Bayram hangi mevkide oynuyor?

Luyindama ve Marcao'nun sakatlığı, Ahmet Çalık'ın ise cezası nedeniyle Fatih Terim'in Başakşehir maçında kalan dakikalarda genç Emin Bayram'a görev verdi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile oynanan maçta sahaya ilk 11'de çıkan Emin Bayram, sergilediği performansla alkış toplamıştı. A takım ile uzun süredir idmanlara çıkan Emin, oyun stili ile Ozan Kabak'a benzetiliyor. Peki, Emin Bayram kimdir, kaç yaşında? Emin Bayram hangi mevkide oynuyor? Emin Bayram nereli? Detaylar haberimizde.

Emin Bayram kimdir, kaç yaşında? Emin Bayram hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray'da stoper krizi yaşıyor. Luyindama'nın ve Marcao'nun yokluğu, Ahmet Çalık'ın ise cezası nedeniyle Fatih Terim, Başakşehir maçında kalan dakikalarda Emin Bayram'a forma şansı verdi. Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile oynanan maçta kadroya giren Emin, Ziraat Tükiye Kupası'ndaki Tuzlaspor maçına ise ilk 11'de sahaya çıkmış ve sergilediği performansla dikkat çekmişti. Genç oyuncuyu yakından takip eden Fatih Terim bu kararıyla ilerleyen haftalarda ihtiyaç olması halinde Emin’i oynatabileceğinin sinyallerini vermişti. Galatasaray altyapısından yetişen Emin, oyun stili ile Ozan Kabak'a benzetiliyor.

Haberin Devamı

Emin Bayram kimdir, kaç yaşında?

2 Nisan 2003'te İstanbul'da doğan Emin Bayram, futbola 2013 yılında Galatasaray altyapısında başladı. Stoper oynayan ve fizik üstünlüğüyle rakiplerine üstünlük sağlayan Emin, soğukkanlı bir şekilde topu oyuna sokmasıyla dikkat çekiyor. Altyaş gruplarında sırasıyla forma giyen Emin, şu sıralar U16 takımında görev alıyor. Ozan Kabak'a 18 yaşında formayı veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2003 doğumlu Emin'le idmanlarda özel olarak ilgileniyor. 17 yaşındaki genç stoper Rize deplasmanında bulacağı şansı iyi değerlendirmeyi başarırsa ligin kalan maçlarında da forma giymeye devam edecek. Böylece teknik direktör Fatih Terim de Türk futboluna bir genç yıldız adayı daha armağan etmiş olacak.

YORUM YAZ