Durumu merak ediliyordu! Galatasaray'da Erden Timur'dan yeşil ışık

Dursun Özbek, oy vermeye gelen Erden Timur’la lise bahçesinde uzun süre bire bir sohbet etti ve ikna çalışmalarını sürdürdü. Timur’un bir kez daha Sportif A.Ş.’de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray’ın 40. başkanı Dursun Özbek... Daha önce 2 kez Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlık koltuğunda oturan Özbek, 3. kez bu gururu yaşayacak. Süheyl Batum ile girdiği seçim yarışını büyük farkla kazanan Dursun Özbek, böylece 2 yıl daha Galatasaray Spor Kulübü’nü yöneten isim olacak.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR’DAN YEŞİL IŞIK

Kongrenin en önemli gündem maddelerinden biri kuşkusuz Erden Timur’un durumuydu. Dursun Özbek’le beraber Sportif A.Ş.’ye giren Timur, kulübün vazgeçilmez ismi haline geldi. Her iki adayın da çalışmak istediği Timur, her ne kadar yeni dönem için renk vermese de Galatasaray Lisesi’nin bahçesinde esprili konuşmasıyla iki tarafa da yeşil ışık yaktı.

Durumu merak ediliyordu Galatasarayda Erden Timurdan yeşil ışık

'BEN SEÇİLMİŞ DEĞİL, ATANMIŞ YÖNETİCİYİM'

Yönetim listelerinde neden yer almadığı sorulan Erden Timur, “Ben seçilmiş değil, atanmış yöneticiyim. Artık bizi kim atarsa orada oluruz” dedi ve güldü. Dursun Özbek de lise bahçesinde Timur’la uzun bir görüşme yaptı. Kulübe yakın kaynaklar, geçtiğimiz haftalardaki olumsuz görüşe rağmen, Erden Timur’un yeni dönemde de Sportif A.Ş.’de yer almasına kesin gözüyle bakıyor.

YORUM YAZ