MENÜ

Dursun Özbek'ten gönderme! "Takımı alkışlayın, Kadıköy'den duyulsun"

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı Haliç Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda Sarı-Kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'ten gönderme! "Takımı alkışlayın, Kadıköy'den duyulsun"

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Haliç Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Genel kurul divan başkanlığına Eşref Alaçayır seçildi.

Haberin Devamı

Genel kurul toplantısında 1 Ocak - 31 Mayıs 2023 dönemini faaliyet raporu sunumu yapılacak ve denetim kurulu raporu okunacak. Raporlar hakkındaki görüşmeler sonrasında yönetim ve denetim kurullarının ibrası üyelerin oyuna sunulacak.Genel kurul toplantısı, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanmasıyla tamamlanacak.

Dursun Özbekten gönderme Takımı alkışlayın, Kadıköyden duyulsun

Toplantıda Sarı-Kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

"ALKIŞLAYIN, KADIKÖY'DEN DUYULSUN"

"Geçen seneyi şampiyon bitiren takımımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bu sene her zaman olmamız gereken yerde, Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. İyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamının geleceğine inanıyorum. İstanbul'un karşı yakasından duyulacak şekilde Okan hocamıza, teknik ekibimize ve bu güzel günlerimizi yaşattığı için futbolcularımıza kuvvetli bir alkış istiyorum. Kadıköy'den duyulsun."

Haberin Devamı

"SAHA DIŞINA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Kurdukları kirli bir koalisyonla Galatasaray'a zarar vermeye çalışıyorlar. Sürekli bizi sahanın dışına çekmek için yoğun çabaları var. Biz bunlarla savaşırız. Siz merak etmeyin. Siz, yeter ki bizim yanımızda olun. Bizim önümüzde kimse duramaz."

Dursun Özbekten gönderme Takımı alkışlayın, Kadıköyden duyulsun

"HELAL OLSUN DİYORLAR"

"Geçen günlerde Sayın Bakan Mehmet Şimşek'i ziyaret ettim. Ziraat Bankası genel müdürünü ziyaret ettim. Değerlendirmeler yapılıyor. Bu bizim ifademiz değil, o kişilerin ifadesi. "Vallahi helal olsun, en iyi durumda Galatasaray" diyorlar. Bu gurur yaşıyoruz. Galatasaray Spor Kulübü yönetimi, ben ve arkadaşlarım bunun farkındayız. Herkes görüyor. Bir çaba içerisindeyiz. Projeler yaratıyoruz."


"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ"

"Diğer kulüp yöneticisi arkadaşlarla görüşüyorum. Hiç böyle eziyetlerin içerisinde değiller. Onların takdiridir. Ancak, ben ve arkadaşlarım Galatasaray'ın derdiyle dertleniyoruz. Galatasaray'ı 1 kuruş dahi temerrüde düşürmedik. Galatasaray, yaptığı anlaşmalara sadık kalarak verdiği sözleri günü gününe yerine getirdi."

Dursun Özbekten gönderme Takımı alkışlayın, Kadıköyden duyulsun

Dursun Özbek: "Kurdukları kirli koalisyonla Galatasaray'ın başarısını engellemeye çalışıyorlar


"KEMERBURGAZ FUTBOLUN YENİ EŞİĞİ"

"Kemerburgaz, futbolun yeni beşiği. Yaklaşık 15 bin metrekare civarında kapalı bir alan. Muhteşem bir arazi, muhteşem bir yatırım. Galatasaray'ın geleceği burada. Burayı yapmak suretiyle Florya'daki yerleşkeyi buraya taşıyacağız. Hem a takım hem amatör takım burada faaliyet göstereceğiz. Kemerburgaz çok değerli ve çok kıymetli. Buranın yapımı için son derece azimliyiz, kendimize güveniyoruz. Florya'daki yerleşkemiz toplam 4 bin 500 metrekare. Altyapı, soyunma odaları, restoranlar her şey bu 4 bin 500 metrekare. Kemerburgaz ise 14 bin 500 metrekare. Kısa sürede buraya geçeceğiz. Buraya geçer geçmez Florya'daki proje başlayacak. Kemerburgaz arazisi muhteşem, Göktürk yolunda. 6 sahamız olacak, ilk aşamada 2 saha olacak. Orası bir orman biliyorsunuz, orman arazisinden bir kısmını almaya ve bazı sportif etkinlikleri orada yapmaya dair bir projemiz var."

Haberin Devamı

Dursun Özbekten gönderme Takımı alkışlayın, Kadıköyden duyulsun




"BÜYÜKÇEKMECE'Yİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

"Büyükçekmece projemiz var. Büyükçekmece, yaklaşık 106 dönüm olan çok güzel arsamız var. 10 seneyi geçkin bir zaman önce Galatasaray'a kazandırılmış. O günden beri üzerinde bir şey planlanmamış. Elimizdeki gayrımenkul envanterini göreve gelince çıkardık. Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Hasan Akgün'ü ziyaret ettim ve görüşlerimi aktardım. Bu arsa, kısmen su toplama havzasında kalıyor. Daha önce göreve geldiğimde de bu arsaya bakmıştım. Bir şey yapmak için imar durumu müsait değil. İkinci dönemimde tekrar gittim. Bu arsa 10 seneden beri burada yatıyor, yazık günah dedim. 10 yılda İstanbul, nereden nereye gitti. Yerleşkeler son derece büyüdü, gelişti. O bölgede ayrı bir İstanbul var. İstanbul, 16 milyonu geçen nüfusuyla bir ülke haline gelmiş. Burada da çalışmaya başladık. Bir defa burada spor etkinliği yapılabilmesi için mevcut arsanın imarının spor yeri olarak değişmesi gerekiyor. Önce Büyükçekmece Belediyesi'ne müracaat ettik, sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı'na gittik. Bu çalışmamız devam ediyor. İmar değişikliğini yapar yapmaz, buradaki yerleşkede gereken faaliyeti yapacağız."

Haberin Devamı

4 GÜNDE NE DEĞİŞTİ? MONTELLA'NIN SIRRI


"KAPALI SPOR SALONUNU YAPACAĞIZ"

"Daha önce taahhüdümüz olan kapalı spor salonunu yapacağız. Son derece büyük ihtiyacımız var. Judoyu Anadolu Hisarı'nda antrene ediyoruz, yüzme Altunizade'de, atletizm başka yerlerde. Bu salon sporlarını bir araya toplayalım. Kendi imkanlarıyla yapılacak bir proje bu, çok değerli. Florya, Kemerburgaz ve buradaki proje, Galatasaray'ın geleceğini hazırlayan projelerdir. Biz artık en iyi sporcuları yetiştirmek istiyorsak çağı yakalamalıyız.

Haberin Devamı

Dursun Özbekten gönderme Takımı alkışlayın, Kadıköyden duyulsun

YORUM YAZ