MENÜ

Dursun Özbek şampiyonlarla buluştu!

Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı formasıyla madalyalara ambargo koyan Galatasaraylı kürekçiler, Başkan Dursun Özbek'i ziyaret etti. Sporculara ve teknik ekibe teşekkür eden Özbek, desteğe devam edeceklerinin sözünü verdi.

Dursun Özbek şampiyonlarla buluştu!

Fransa'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı forması altında madalyalara ambargo koyan Sarı-Kırmızılı kürekçiler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri, Kürek Şubesi Sorumlusu Yusuf Oktar, Kürek Şubesi İdari Menajeri Kamil Selçuk, Teknik Menajer Mehmet Mumcuoğlu ve sporcular yer aldı. Ziyaretin ardından hem Başkan Özbek hem de başarının altında imzası olan isimler GSTV'ye açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

'Bu emeğin ölçüsü yok' 

İlk olarak söz alan Özbek, şunları söyledi: "Galatasaray’ın misyonu çerçevesinde genç Galatasaraylı sporcuların Avrupa’da ve dünyada getirdikleri şampiyonluklar çok değerli. Sağlayabildiğimiz imkanlarla bu başarıya ulaşmak daha değerli. Bu emeğin ölçüsünün olabileceğini düşünmüyorum. Büyük bir teşekkürü hak ediyorlar." 

'Başkanımızın desteğiyle...' 

Kürek Şubesi Sorumlusu Yusuf Oktar ise “Hem kulübümüz hem de Türk küreği adına çok önemli bir başarı. İnşallah daha fazla çalışıp başkanımızın desteğiyle de daha büyük başarılara imza atacağız. Önümüzde Dünya Şampiyonası var. Bu ekiplerimiz inşallah oraya da gidip madalyalarla geri gelecekler” dedi. 

'Gurur verici bir olay'

Teknik Menajer Mehmet Mumcuoğlu da takımın çok iyi çalıştığını belirterek,"Bu çalışmalarının mükafatı olarak Gençler Avrupa Şampiyonası’nda iki Avrupa şampiyonluğu kazandılar. Bizim için gurur verici bir olay. Türk küreği adına da çok ciddi bir başarı" diye konuştu. 

Haberin Devamı

'Yeni hedef Olimpiyat' 

Kürek Şubesi İdari Menajeri Kamil Selçuk, şu ifadeleri kullandı: “Avrupa Fatihi Aslan yine kükredi.Çok güzel bir başarı elde ettik. Çocuklar çok iyi mücadele ettiler.Hedefimiz büyük. Olimpiyat’a kadar gidecek. Sağ olsun başkanımız da büyük destek verdi bize."

İşte şampiyon sözleri!

Gökmen Kaan Sezer: “Galatasaray’ı ve ülkemi temsil ettiğim için çok mutluyum. Bize desteğini gösteren herkese, kulübüme de sağladığı imkanlar için teşekkür ederim.” 

Yusuf Ziya Ateş: “İki tek ve dört tek dümencide imkanlarımız doğrultusunda inanılmaz bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. İnşallah Dünya Şampiyonası’nda devamını getireceğiz.” 

Ahmet Erdem: “Sezon başından beri çok iyi çalıştık ve hakkımız olan başarıyı aldık. Bunun için kulübümüze ve Milli Takım’a teşekkür ederiz. Bizim için de ülkemiz için de büyük bir başarı oldu.” 

Enes Biber: “Böyle bir başarı elde ettiğimiz için gurur duyuyorum. Kulübümüzün bize verdiği destek için teşekkür ederim.” 

Aytimur Selçuk: “Elde ettiğimiz başarı için çok mutluyuz. Yaklaşık iki senedir birinciliğin hayalini kuruyorduk. Sonunda Avrupa şampiyonluğuna eriştik.” 

Haberin Devamı

Selin Boz: “Takım arkadaşlarıma ve kulübümüze çok teşekkür ederim.Çok çalışarak geldi bu başarımız. Sonunda başardık.”

Yiğit Yaşar Doğruok: “Eylül ayından beri çalışıyorduk ve bu günü iple çekiyorduk. Takım halinde şampiyon olduk. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu serinin devamını getireceğiz.”

YORUM YAZ