MENÜ

Dursun Özbek: Galatasaray'la baş edilmez!

Ezeli rakibine, "Neredesin Fener" diye şarkılar söyleyen Dursun Özbek, Beşiktaş'ın hükmen puan itirazına, "Ne istiyorsun kardeşim, 6 puan mı? Veriyorum, yine geridesin. Sivas'ta şu oldu bu oldu, o puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la baş edilmez" cevabını verdi.

Dursun Özbek: Galatasaray'la baş edilmez!

Statta başlayan şampiyonluk coşkusuna cemiyetteki kutlamayla devam eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mutluluğunu şarkılarla dile getirdi. Tribünlerde yıllardır beste olarak kullanılan "Caney caney caney işte meydaney" tezahüratını mikrofonların önünde bağıra bağıra söyleyen ve "Delikanlı Fener neredesin haney" diye devam eden Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, üst üste göndermelerde bulundu. Beşiktaş'ın başını çektiği hükmen galibiyetlerle ilgili itirazlara değinen Özbek, şunları dile getirdi:

Haberin Devamı

Dursun Özbek: Galatasarayla baş edilmez

'Biz ne dersek o olur'

"Herkes şunu bilsin, Süper Lig'in generali Galatasaray'dır ve Galatasaray ne derse o olur. Depremde takımlar çekildi, şu oldu bu oldu. Ne istiyorsun kardeşim, 6 puan mı? Veriyorum, yine geridesin. Sivas'ta şu oldu bu oldu. O puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la baş edilmez, Galatasaray'la bilek güreşi yapılmaz. Bunu kafanıza yazın."

TORREİRA'DAN ÇAĞRI GELDİ!

Dursun Özbek: Galatasarayla baş edilmez

'Cumhuriyet'in yüzüyüz'

"Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'dır. Buna Allah da şahittir. İşte 100. yılda kupa bizde. Bu şampiyonluğu ilmek ilmek ördük ve bugüne kadar getirdik. İki ay önce de söyledim, 'Şampiyon belli kardeşim, boşuna uğraşmayın. İkinciye üçüncüye de bakarız' dedim, bugün de ikinciyi ve üçüncüyü biz belirliyoruz."

Dursun Özbek: Galatasarayla baş edilmez

'Rakipler beklemiyordu'

Haberin Devamı

"Geçen sezonki sıralama, Galatasaray'a yakışmayan bir sonuçtu. Hiç kimse bizden böyle bir sonuca gideceğimizi beklemiyordu. Zaten rakiplerimizin şaşkınlığı ve kabul edememesi buradan geliyor. 'Geçen sezon 13. olan takım nasıl oluyor da şampiyonluğa ulaşıyor' diye düşünüyorlar. Yepyeni bir takım kurduk, yeni bir antrenör getirdik. Camiasından büyük destek alan bir yönetim kurulu vardı. İşin içine sevgi ve inanç girince, tek yumruk olduğumuz zaman bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor."

Dursun Özbek: Galatasarayla baş edilmez

'Transfer sezonu zorlu'

Taraftarlara destekleri nedeniyle teşekkür eden, tüm yönetimi, teknik ekibi, personeli ve futbolcuları kutlayan Özbek, "Şampiyonluğun tadını hep beraber çıkarmamız lazım. Önümüzde zor bir transfer sezonu var. Ardından Şampiyonlar Ligi'ne girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Dursun Özbek: Galatasarayla baş edilmez

YORUM YAZ