MENÜ

Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray forma tedarikçisi değişiyor...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Kopenhag maçı ve sponsorluk gelirleriyle ilgili konuşan Özbek, gelecek sezon forma tedarikçisi'nin değişeceğini söyledi. Dursun Özbek ayrıga kaçak yayınlar konusunda eleştirilerde bulundu.

Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray forma tedarikçisi değişiyor...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten sponsorluk ve Kopenhag maçıyla ilgili açıklamalar geldi. Özbek ayrıca gelecek sezon forma tedarikçilerinin değişeceğini belirtirken kaçak yayınlarla ilgili eleştiri yaptı.

Haberin Devamı

"5 DAKİKA DAHA OLSA KOPENHAG'I YENERDİK"

"Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’ne, yani her zaman olmamız gereken yere döndük. Şampiyonlar Ligi’nde kolay maç yok. Bütün taraftarlarımızdan, maç bitene kadar susmadan bize destek vermelerini rica ediyorum. Bugün kalbi Galatasaray için atan kimsenin desteğini esirgeyeceğini düşünmüyorum."

"Hepimiz taraftarız. Taraftarlar, tepkisini maç heyecanıyla kontrol edemeyebiliyor. Kopenhag maçındaki tepkiyle alakalı söylemek istediğim şey heyecanımızı kontrol etmemiz gerektiğidir. Bu oyuncular geçen sezon bizi şampiyon yaptılar. 90 dakika bitene kadar bizim onları desteklememiz gerekiyor. Oyuncular, sahada Galatasaray camiasını temsil ediyor. Bu konuda taraftarlarımızın gereken özeni göstereceğine dair inancım tam. 5 dakika daha olsa, Kopenhag'ı yenerdik.""

"Kopenhag kalecisiyle alakalı bir girişim yapıp yapmayacağımızı yönetim kuruluyla beraber konuşuyoruz. Yakında öğrenirsiniz."

Haberin Devamı

"NAKLEN YAYIN KONUSU"

"Naklen yayın gelirleri düştü. 500 milyon dolardan, kaç yayından dolayı 90 milyon dolar seviyesine indi. Naklen yayın kulüplerin en büyük geliri. Bu seviyede bir düşüş ile kulüpler çok zor durumda. Kamuoyuna ve kulüplere çok iş düşüyor. Ortak bir çalışma yapmamız lazım. Kulüpler çok daha zora düşecek. Herkese çağrı yapıyorum. Kaçak yayının önüne geçmek için herkes elinden geleni yapmalı. Aksi durumda gidiş çok parlak değil."

SPONSORLAR DEVAM EDECEK!

"Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım büyük bir çaba gösterdik ve Galatasaray tarihinin ulaşılmamış sponsor rakamlarına ulaşmak üzereyiz. 33-34 milyon Euro şu an. Hedefimiz 50 milyon Euro. Erkek basketbolda forma göğüs sponsorluğu için de önümüzdeki günlerde bir anlaşma yapacağız. Galatasaray'da sponsorluklar yıl boyu devam edecek."

"TEDARİKÇİMİZ DEĞİŞECEK"

"Şu anda bu sezon forma tedarikçisi olarak Nike ile devam ediyoruz. Önümüzdeki 2024-2025 sezonundan tedarikçimiz değişecek, bunu yakında açıklayacağız."

Dursun Özbek açıkladı Galatasaray forma tedarikçisi değişiyor...

"EN İYİ SEÇİM MONTELLA"

"Milli Takım'da Vincenzo Montella geldi. Konu TFF'nin inisiyatifinde. Milli Takım'ın başarısı için gerekeni yapacakları konusunda şüphemiz yok. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah kupalara katılırız, başarılar yakalarız."

Haberin Devamı
Galatasaraylı Tete'den Manchester United açıklaması!

Dursun Özbek açıkladı Galatasaray forma tedarikçisi değişiyor...

YORUM YAZ