MENÜ

Derrick Köhn'den Boey açıklaması! 'Bayern Münih'e gittiği için...'

Galatasaray'ın 25 yaşındaki sağ beki Derrick Köhn, sarı-kırmızılı kulübe transfer sürecinde başka takımlardan da teklif aldığını açıkladı. Gana asıllı Alman sol bek ayrıca Sacha Boey'nin Bayern Münih transferiyle alakalı da konuştu. İşte detaylar...

Derrick Köhn'den Boey açıklaması! 'Bayern Münih'e gittiği için...'

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Hannover 96 kulübünden 3.35 milyon euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı kulübe transfer sürecini anlatan 25 yaşındaki sol bek, Sacha Boey ile ilgili gelen soruyu da yanıtladı.

Haberin Devamı

'2-3 TEKLİF VARDI AMA...'

Galatasaray dışında başka kulüplerden de teklif aldığını vurgulayan Gana asıllı Alman sol bek, "2-3 tane teklif vardı ama Galatasaray büyük bir kulüp ve hayalim burada oynamaktı. Herkes bana amacımızı anlattı. Ben de burada şampiyon olmak istiyordum. Aklıma ilk gelen cevap 'Evet'ti. Burada olduğum için mutluyum" dedi.

Derrick Köhnden Boey açıklaması Bayern Münihe gittiği için...

"BOEY ÇOK İYİ OYUNCU"

Derrick Köhn'e, ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bonservis ücreti ile Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey de soruldu. 25 yaşındaki futbolcu gelen bu soru üzerine ise, "Şu anda Galatasaray'a odaklanacağım. Sacha Boey, Bayern Münih'e gittiği için çok mutluyum, çok iyi bir oyuncu. Ben şu anda buraya odaklanmalıyım" yanıtını verdi. Köhn, Galatasaray'dan Bundesliga'ya gitme ihtimali üzerine gelen soruyu ise "Gelecekte ne olacağına o zaman bakacağız" sözleri ile yanıtladı.

Haberin Devamı

'LİGDEN ÇEKİLECEKLERİNİ DÜŞÜNMÜYORUM'

"OKAN BURUK'LA ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Galatasaray taraftarına övgülerde bulunan Köhn, "Galatasaray taraftarı gerçekten çok büyük bir sevgi ile yaklaşıyor. Ben de onları çok seviyorum. Her gün en iyisini yapmaya çalışıyorum. Devam etmek istiyorum bu şekilde. Çok kibar takım arkadaşlarım var, nazik bir şekilde karşıladılar beni. Birbirimize yardımcı olmamız ve takım ruhunun oluşması benim için mutluluk verici bir şey" dedi. Okan Buruk'tan da olumlu bahseden sol bek oyuncusu, "Okan Buruk sahada fark yaratıyor. Sorularımla ona gidebiliyorum. Ona sorular sorabiliyorum. Hocamız olduğu için çok mutluyum. Onunla birlikte devam etmek çok istiyoruz" sözlerini sarf etti.

Derrick Köhnden Boey açıklaması Bayern Münihe gittiği için...

"TAKIM ARKADAŞLARIMIN HOŞUNA GİTTİ"

Kendisiyle özdeşleşen dans ile gol sevincine devam edeceğini söyleyen Köhn, "Gol sevinci çok özel, bu şekilde yapmaya devam edeceğim. Takım arkadaşlarımın hoşuna gitti. Bol bol gol atıp, yapmaya çalışacağım. Taraftarın da hoşuna gittiği için çok mutluyum. "Takım arkadaşlarıma söyledim, eğer şampiyon olursak, günün sonunda ben de bir rap performansı yapacağım" diye konuştu.

'GALATASARAY İDEAL BİR VİTRİN'

"ÇOK BÜYÜK İSİMLER VAR"

Galatasaray'ın kadro kalitesine de vurgu yapan Köhn, sözlerini şöyle tamamladı: "Takımdaki herkesi çok seviyorum. Çok büyük isimler var. Mertens, Zaha, Icardi... Herkes özel, herkes farklı. Drogba, Sneijder'in gibi büyük oyuncuların oynadığı büyük bir takım burası. O zamanlar izliyordum. Büyük oyuncular geldiği için ben de benim zamanım geldi gelmeliyim dedim."

YORUM YAZ