MENÜ

Crystal Palace'tan Wilfried Zaha'ya veda sözleri: En büyük oyuncumuzu kaybettik

Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta adeta bir efsane haline gelen Wilfried Zaha, kariyerinin kalan kısmında Galatasaray forması giyecek. İngiliz kulübünün Başkanı Steve Parrish ve Menajer Roy Hodgson yıldız oyuncuya bu sözlerle veda etti. İşte detaylar...

Crystal Palace'tan Wilfried Zaha'ya veda sözleri: En büyük oyuncumuzu kaybettik

Gelecek sezon hem lig hem de Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray bu doğrultuda transferler yapmaya devam ediyor. Geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan'ın bonservisini alan sarı - kırmızılılar, ardından Angelino, Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu'nu kadroya katmıştı.

Haberin Devamı

ZAHA'NIN KAZANACAĞI ÜCRET

Sarı - kırmızılılar, adı Fenerbahçe ile daha çok anılan Wilfried Zaha'nın transfer edildiğini resmen açıkladı.

Sarı-kırmızılılardan KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Crystal Palacetan Wilfried Zahaya veda sözleri: En büyük oyuncumuzu kaybettik

CRYSTAL PALACE'TAN VEDA SÖZLERİ

Crystal Palace, akademiden gelerek A Takım'a kadar yükselen Wilfried Zaha için bir veda mesajı yayınladı. Mesajda Başkan Steve Parrish ve Menajer Roy Hudgson'ın açıklamalarına yer verildi.

Başkan Parrish, Fildişili oyuncu ile alakalı olarak, "Wilfried Zaha, en iyi ve en etkili oyuncumuz olarak kulüpten ayrılıyor. Kalmasını ne kadar çok istesek de, uzun görüşmelerden sonra, kariyerinin bitiminden önce farklı bir meydan okuma, yeni ve farklı bir deneyim yaşamak isteği vardı ve bence bu hepimizin anlayacağı bir şey.

Haberin Devamı

İŞTE TRANSFERİN PERDE ARKASI

Bu kulüp için yaptığı her şey Wilfried'e şahsen teşekkür etmek istiyorum. En mahir akademi mezunumuz, en büyük oyuncumuz olarak ayrılıyor ve arkasında ömür boyu sürecek dostluklar bırakıyor. Tüm genç oyuncularımız için bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Crystal Palacetan Wilfried Zahaya veda sözleri: En büyük oyuncumuzu kaybettik

Wilfired olmasaydı bugün olduğumuz kulüp olamazdık. Zirvede üst üste 11. sezonumuza giriyoruz ve bu sezonların büyük çoğunluğuna o öncülük etti. Bize sahada inanılmaz anlar yaşatan ve takıma çok çalışarak ilham veren olağanüstü bir oyuncu, tüm anılarımızda değerli bir yer tutacak." ifadelerini kullandı.

İyi şanslar Wilfried, pek çok Palace taraftarının uzaktan seni izleyeceğine eminim ve sana yeni macerada başarılar diliyorum.

'KULÜP İKONİK BİR FİGÜRÜNÜ KAYBEDİYOR'

Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson da Wilfried Zaha için şunları söyledi: "Wilf'in ayrılıp futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verdiğini duyduğumda gerçekten çok üzüldüm. Her zaman geleceğini kulübe adayacağını ve bu sezon onunla tekrar çalışma avantajına sahip olacağımı umuyordum.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Ben ve teknik ekibi hissettiği her şeyi başkan özetledi. Menajer olarak görev yaptığı süre boyunca yaptığı her şey için ona teşekkür etmek istiyorum. Kulüp ikonik bir figürünü kaybediyor ve Wilfried'i daha uzun süre kalmaya ikna edemediğimiz için üzgün olsak da ona ve ailesine yeni hayatlarında bol şans diliyoruz."

Haberin Devamı

Crystal Palacetan Wilfried Zahaya veda sözleri: En büyük oyuncumuzu kaybettik

YORUM YAZ