Como, Galatasaray’ın yıldızını elinden alıyor! İtalya transferi bitirmek üzere
Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı yıldız golcü için Como devreye girdi. Serie A ekibi, transferi bitirmek üzere.

Galatasaray’ın gelecek sezon kadro planlamasında düşünmediği, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde 1 yıllığına kadrosuna kattığı yıldız oyuncu, takımdan ayrılıyor.
Haberin Devamı ›
COMO MORATA'NIN PEŞİNDE
AS gazetesinde yer alan haberlere göre, Álvaro Morata'yı renklerine bağlamak isteyen Como, Galatasaray ve Milan ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Cesc Fabregas yönetimindeki Como, Galatasaray’ın Milan ile üzerinde uzlaştığı 9 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti.
Sarı-kırmızılı kulüp, 2025 Ocak’ta Morata’yı 6 milyon Euro karşılığında kiralamıştı. Anlaşmada, 15 Ocak 2026’dan itibaren geçerli olmak üzere 8 milyon Euro’luk bir satın alma opsiyonu yer alıyordu. Ayrıca bu süre uzatılarak toplam 9 milyon Euro’ya kalıcı transfer seçeneği de Galatasaray’ın elindeydi.
32 yaşındaki santrforun talebi üzerine Galatasaray, Como’nun teklifini değerlendirmeye aldı. Como ise yalnızca bonservisi değil, Galatasaray’ın Milan’a ödediği 6 milyon Euro’yu da üstlenerek toplam 9 milyon Euro’ya tamamlamayı kabul etti.
Haberin Devamı ›
RESMİ İMZA YOLDA
Taraflar arasında büyük ölçüde uzlaşma sağlanırken, son görüşmelerin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.