MENÜ

Celtic, Johansen'in şartlarını belirledi

İngiliz Daily Mail gazetesi, Galatasaray'ın Stefan Johansen için teklif ettiği 1.5 milyon sterlinin üstüne çıktığı takdirde Celtic'in oyuncusunu bırakacağını iddia etti.

Celtic, Johansen'in şartlarını belirledi

İngiltere'nin prestijli gazetesi Daily Mail'den Mark Walker'ın yazısına göre, Galatasaray, bu haftaiçinde 1.5 milyon sterlin teklif ettiği Celtic'li orta saha oyuncusu Stefan Johansen için ısrarlarını sürdürecek.

Teklifi az bulan İskoç kulübün, meblağ arttığı takdirde yıldız oyuncusunu gözden çıkaracağını yazan Walker; köşe yazısında Jan Olde Riekerink'in 5-2 biten Manchester United- Galatasaray karşılaşmasından sonra düzenlenen basın toplantısında Hollandalı teknik adamın önümüzdeki günlerde daha çok transfer yapılmasını beklediğine de değindi.

Takımı ile Dublin ve Astana'ya gitmeyen Johansen'ın eşinin cuma günü doğum yapacağını hatırlatan gazeteci, 25 yaşındaki futbolcunun sezon başında ufak bir sakatlık geçirdiğini ve Galatasaray'dan gelecek olan teklif yükseldiği takdirde Celtic'in, oyuncusunu seve seve Türkiye'ye göndereceğini yazdı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ