MENÜ

Çek gazeteciden Mauro Icardi için olay sözler! 'Galatasaray'a saygı duyuyorlar ama...'

Çek gazeteci Jaroslav Plasic, Galatasaray'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi Play-Off Son 16 Turu ilk maçında Çekya ekibi Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Fanatik'e konuştu. Plasic, Sparta'nın 'anahtar' futbolcusunu açıklarken, Mauro Icardi ile ilgili çarpıcı bir ifade de kullandı. İşte detaylar...

Çek gazeteciden Mauro Icardi için olay sözler! 'Galatasaray'a saygı duyuyorlar ama...'

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu kapan Galatasaray, şimdi yüzünü Avrupa'ya döndü. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubu 3. sırada tamamladıktan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Aslan, bu akşam Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı konuk edecek. Okan Buruk'un öğrencileri, 22 Şubat'ta Çekya'da oynanacak rövanş öncesinde avantajlı bir skor elde etmenin peşinde.

Haberin Devamı

SPARTA İLE 5. RANDEVU

Galatasaray ile Sparta Prag, Avrupa kupalarında bugüne kadar ikisi Şampiyonlar Ligi, ikisi de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam dört kez karşı karşıya geldi. Aslan, söz konusu dört mücadelede sahadan galip ayrılırken, Çekya ekibi ise iki kez kazandı. Bir mücadele de berabere sona erdi. İki takım en son 5 Kasım 1997’de Şampiyonlar Ligi gruplarında İstanbul’da rakip oldu ve Galatasaray 2-0 galip geldi.

Çek gazeteciden Mauro Icardi için olay sözler Galatasaraya saygı duyuyorlar ama...

DERRİCK KÖHN OYNAYAMAYACAK

Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna Carlos Vinicius, Serge Aurier ve Derrich Köhn'ü kattı. Yaz aylarında İtalya temsilcisi Genoa'ya kiralanan Berkan Kutlu da takıma geri döndü. Sezon başında UEFA'ya bildirilen kadroda üç değişiklik yapabilen Galatasaray, takımdan ayrılan Sacha Boey, Angelino ve Cedric Bakambu'nun yerine Vinicius, Aurier ve Berkan'ı listeye ekledi. UEFA'ya bildirim yapılmasından sonra transferi gerçekleşen Köhn ise Avrupa kadrosu dışında kaldı.

Haberin Devamı

"SPARTA'NIN ANAHTAR İSMİ..."

Galatasaray'ın bu akşam Sparta Prag ile oynayacağı kritik maç öncesinde Çek gazeteci Jaroslav Plasil, Fanatik'e konuştu. Sparta'nın son durumunu aktaran Plasil, "Sparta Prag şu anda harika bir sezon geçiriyor. Devre arasında hazırlık kampında iyi maçlar çıkardılar. Örneğin, Real Betis’i yendiler. Lig başladı ve ilk maçta Karvina deplasmanında 3-0 kazandılar. Ligde son yedi maçı da galip tamamladılar. Sparta için anahtar isim Ladislav Krejci. Ancak tüm takım iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

Çek gazeteciden Mauro Icardi için olay sözler Galatasaraya saygı duyuyorlar ama...

"G.SARAY'IN TARİHSEL BÜYÜKLÜĞÜNE SAYGI DUYUYORLAR"

Sparta Prag'ın tur için umutlu olup olmadığının sorulması üzerine Çek gazeteci, "Bence Sparta Prag’ın öz güveni şu anda iyi bir seviyede. Rakiplerinin tarihsel büyüklüğüne saygı duyuyorlar. Ancak aynı zamanda Galatasaray'ı eleyeceklerine de inanıyorlar. İstanbul’a oldukça üst seviyede bir moralle geldiler" dedi. Ara transfer dönemine de vurgu yapan Plasik, "Kış transfer dönemi sakin geçti. Tuci ve Solbaken geldi. Bunların dışında kadro değişmedi. Kadronun dengesi korundu" dedi.

"ICARDI'YE ÖZEL ÖNLEM YOK!"

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi için özel önlem alınıp alınmayacağını sorulduğunda ise Çek gazeteci, "Sparta kesinlikle Galatasaray’ı çok detaylı bir şekilde analiz etti. Tüm takım için hazırlıklar tamam. Mauro Icardi ya da başka bir futbolcu için özel önlem alınmayacak, kompakt bir savunma anlayışı olacak" sözlerini sarf etti.

Çek gazeteciden Mauro Icardi için olay sözler Galatasaraya saygı duyuyorlar ama...

"ATMOSFER OLAĞANÜSTÜ OLACAK"

Çek gazeteci Plasil, son olarak Türk taraftarların ateşli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: "İstanbul'da bu akşam atmosfer kesinlikle olağanüstü olacak. Örneğin Sparta daha önce Kopenhag'da oynamıştı ama şimdi atmosfer daha da ateşli olacak. Sparta’nın sakin olması gerekecek."

FANATİK ÖZEL HABER - SAMET ÇAYIR

YORUM YAZ