MENÜ

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Galatasaray'da Fernando Muslera'dan Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin Türkçe mesaj

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, maç sonrası açıklamalarda bulunurken Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin kutlama mesajını Türkçe dile getirdi.

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Galatasaray'da Fernando Muslera'dan Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin Türkçe mesaj

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin kutlama mesajını Türkçe veren Fernando Muslera, "Öncelikle Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Uruguaylı kaleci, karşılaşmaya ilişkin görüşlerini ise şu şekilde aktardı:

Zor bir maçtı. Çok büyük mücadele vermemiz gerekiyordu. Rizespor, fiziki olarak çok iyi bir oyun çıkardı bize karşı. Bazı anlarda bizi zorlayabildiler. Dediğiniz gibi iki tane zorlu maçtan sonra buraya gelmiştik ama arkadaşlarımın da sayesinde sonunda kazanabildik. Ligde yolumuza devam ediyoruz.

Deplasmandaki son 3 maçta gol yemeyen Fernando Muslera; yine kalesini gole kapatmasına ilişkin, "Önemli tabii savunma ama savunma dediğiniz zaman sadece en arkada oynayan oyunculardan bahsetmiyorum. İleride de iyi bir şekilde baskı yapabilmek, top kaybettiğimiz zaman hemen geri alabilmek çok önemli. Yorgunluk olabilir tabii ama bunun yanında birbirimize sürekli destek oluyoruz. Gerçekten çok iyi bir arkadaşlık var takım içinde. Bunun da sonuçlarını sahada görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Galatasarayda Fernando Musleradan Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin Türkçe mesaj

YORUM YAZ