MENÜ

Burak Elmas'tan olay sözler! 'Sacha Boey transferinde Fatih Terim...'

Sacha Boey'nin Münih'e gitmesinin ardından Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan Fransız sağ bek ile alakalı açıklama geldi.

Burak Elmas'tan olay sözler! 'Sacha Boey transferinde Fatih Terim...'

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas, Bayern Münih'e giden Sacha Boey hakkında açıklamalarda bulundu. Fransız sağ bekin keşfedilmesi konusunda kendi döneminin scout ekibine atıfta bulunan Elmas, Boey'nin gelişimi konusunda ise Fatih Terim ile Okan Buruk'u işaret etti.

Haberin Devamı

"TERİM, BURUK VE ERDEN TİMUR..."

Sosyal medya hesabı X'ten açıklamalarda buluşan Elmas, "Galatasaray, oyuncumuz Sacha Boey’in Bayern Munich transferi ile tarihinin en yüksek kar elde ettiği transferini gerçekleştirmiş oldu. Bu transferi gerçekleştiren başta sayın Dursun Özbek ve Erden Timur’u gönülden tebrik ederim. Çok önemli ve gelecekte muhakkak tekrarlanması gereken bir transfer başarısına imza attılar. Bu transfer konusunda oyuncuyu tavsiye eden scout ekibimiz, oyuncunun transferine onay veren ve isteyen Fatih Terim, oyuncunun gelişimine çok önemli katkı sağlayan Okan Buruk ve son iki sezon başarılı futbol yönetimi ile Şampiyonlar liginde oyuncuya kendini göstereceği platformun elde edilmesini sağlayan Erden Timur’u tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ZİMMETLEME ÇABASI YERİNE..."

Elmas, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Sonuç olarak transferi yapan Galatasaray ve kazanan da Galatasaray olmuştur. Emeği geçenler ise Galatasaray’a hizmet etmişlerdir. Elde edilen bu başarıyı kişilere zimmetleme çabası ve kavgası göstermek yerine Galatasaray adına sevinmek en doğru olanıdır. Galatasaray’ın mali yapısı çerçevesinde bu tür başarılı genç oyunculara yatırım yapmaya devam etmesi futbol branşının mali yapısını düzlüğe çıkarması açısından çok önemlidir. Bu yol zor bir yol olsa da sürdürülebilir olduğu takdirde mali ve sportif çok önemli başarıları beraberinde getirecektir. Galatasaray’ımızı tekrar tebrik ederim."

YORUM YAZ