MENÜ

Borja Sainz'dan Galatasaray'a transfer müjdesi!

Transferdeki ana hedeflerinden biri de Mauro Icardi gibi Milot Rashica'yı bonservisiyle kadroya katmak olan Galatasaray'a müjdeli haber, geride bıraktığımız sezonu Giresunspor'da geçiren Borja Sainz'dan geldi.

Borja Sainz'dan Galatasaray'a transfer müjdesi!

Galatasaray, Mauro Icardi gibi Milot Rashica'yı da yeni sezon kadrosunda yer alması gereken öncelikli isimlerden biri olarak görüyor. Sarı-Kırmızılılar, bu transferi bitirmek isterken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: EN ÇOK RASHICA VE ICARDI'Yİ İSTİYORUM

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında yeni sezon kadro planlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, bu noktada Milot Rashica'nın durumuna verdiği öneme dikkat çekmişti.

Borja Sainzdan Galatasaraya transfer müjdesi

Milot Rashica ve Mauro Icardi'nin şampiyonlukla tamamlanan sezonda aldıkları önemli rollere dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, "Şu an en çok istediğim oyuncular Rashica ve Icardi. Geçen seneki takımda çok önemli roller aldılar. İkisinin de kalmasını isteriz. Icardi yerine B planı yapıyoruz ama bekleme süresini göz önüne almak gerekiyor. Karar verebilir, geçe kalabilir. Biz oraya her türlü 1 adam almak. Bizim gibi takımlar en az 3 forvetle oynuyor. Her ihtimalde 2-3 santrfor bulunduruyoruz. 1 tane alıp Icardi'yi beklemek gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

YÖNETİM, İNGİLTERE YOLCUSU!

GÖRÜŞMELER SÜRÜYORDU

Sezon başında takıma kiralık olarak katılan, ancak performansıyla vazgeçilmez isimler arasında yer alan Milot Rashica, Galatasaray'ın transferdeki öncelikli hedeflerinden.

Borja Sainzdan Galatasaraya transfer müjdesi

Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City ile görüşme halindeydi.

BORJA SAINZ SÜRPRİZİ

Sürpriz bir hamle yapan İngiliz kulübü, Giresunspor'un Alaves'ten renklerine bağladığı Borja Sainz ile anlaşma sağladı.

Borja Sainzdan Galatasaraya transfer müjdesi

Norwich böylece artık bir alt ligde oynamak istemeyen Rashica'nın transferine de izin verme kararı aldı.

ÖDEME TAKVİMİNE BAĞLI

Sarı-Kırmızılı kulüp, uygun bir bonservis bedeliyle Kosovalı yıldızı tamamen renklerine bağlamaya çalışacak.

Borja Sainzdan Galatasaraya transfer müjdesi

Galatasaray Yönetimi'nin Rashica için gözden çıkardığı bonservis 5 milyon Euro civarında. Ancak ödeme takviminin daha uzun bir döneme yayılmasının kabul edilmesi durumunda, Sarı-Kırmızılı kulübün 7.5 milyon Euro bandına da çıkabileceği öğrenildi.

 

Borja Sainzdan Galatasaraya transfer müjdesi

YORUM YAZ