MENÜ

"Biz galiba boş adamız"

Galatasaray'ın patronu önceki gün, “Randevum var” diyerek TT Arena'daki yönetim kurulu toplantısından ayrılıp Üstünel'le görüşünce sinirler gerildi. Bazı idareciler, “Taraftar bizden hoca ve oyuncu bekliyor biz burada yönetici transferi yapıyoruz” diyerek bu duruma tepki gösterdi.

"Biz galiba boş adamız"

Galatasaray’da Haldun Üstünel krizi patlak verdi. Başkan Ünal Aysal’ın önceki gün eski yöneticilerden Haldun Üstünel ile görüşmesi ve bu zirvenin yönetim kurulu toplantısı devam ederken gerçekleşmesi gerilime neden oldu.
Başkan Ünal Aysal’ın yönetim kurulu toplantısı devam ederken, “Randevum var” diyerek Türk Telekom Arena’da yöneticiliği döneminde “tranfer sihirbazı” olarak bilinen Haldun Üstünel’le bir araya gelmesi ve bunun önceki gece medyada yer alması bir grup sarı-kırmızılı yönetici tarafından tepkiyle karşılandı.

Galatatasaray Yönetimi içerisinde huzursuzluk yaratan Aysal-Üstünel zirvesi için “Başkan madem bize güvenmiyor ve fikirlerimizi almıyor o zaman niye yönetimdeyiz? Biz galiba 15 boş adamız! Taraftar ve camia bizden teknik direktör transferi ve takviyeler bekliyor. Ancak biz ne yapıyoruz? Yönetici transferi!” ifadeleri kullanıldı.

Önceki gün 4 saat süren yönetim kurulu toplantısında ise 1 numaralı gündem maddesi olan teknik direktör konusunun kesinlikle konuşulmadığı belirtildi.
Toplantıda kulüp televizyonuna alınacak kameralar ve Florya’daki misafirhanenin durumu gibi rutin meselelerin konuşulduğu kaydedildi. Buna karşın medyaya yansıyan “Aysal, Üstünel’e hocaları danıştı” haberlerinin yöneticilerin keyfini kaçırdığı vurgulandı.

‘Görev almayacak’

Haldun Üstünel ile bir araya gelmelerini değerlendiren Başkan Ünal Aysal, “Haldun Üstünel’le görüşmem kadar doğal bir şey olamaz. Dostum ve sık sık da görüşürüz. Galatasaray dışında müşterek konularımız var. Florya’da şu an itibariyle görev alması söz konusu değil” dedi. Ünal Aysal’ın bu açıklamalarıyla beraber krizin aşılması bekleniyor.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ