MENÜ

Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş transfer çalımı! İşte Rashica'nın sözleşme detayları

Siyah-Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Yönetim, Norwich City’den Milot Rashica’yla anlaştı. Beşiktaş'ın Kosovalı kanat oyuncusu için İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmanın tüm detayları belli oldu. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'tan Galatasaray'a flaş transfer çalımı! İşte Rashica'nın sözleşme detayları

Siyah-Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Yönetim, Norwich City’den Milot Rashica’yla anlaştı. Beşiktaş'ın Kosovalı kanat oyuncusu için İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmanın tüm detayları belli oldu. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Beşiktaş, dev operasyon için de düğmeye basarken Kazak yıldız için de son saatlere giriliyor.

Haberin Devamı

Yönetim düğmeye bastı

Siyah-Beyazlılar’da şov başladı... Transfer konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kalınması sebebiyle eleştirilen yönetim, büyük bir operasyon için düğmeye bastı. Dün Norwich’ten Milot Rashica’yı renklerine bağlayan Kara Kartal, Anderson Talisca için de tüm maddi şartlarını zorlayarak yeni bir atak başlattı. Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı 10 numara için harekete geçen idareciler, oyuncunun temsilcisi ve Arabistan kulübü Al Nassr’la görüşmelere yeniden başladı. İlk etapta Talisca’yı bırakmama kararı alan Al Nassr’ın, hücum hattına yapılan yeni transferler ve yıldız oyuncunun da ayrılık talebi doğrultusunda fikrini değiştirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya flaş transfer çalımı İşte Rashicanın sözleşme detayları

Başkan danışmanı, rakamı açıklamıştı

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar’ın direkt olarak açıklamasıyla ortaya çıkan 12 milyon Euro’luk teklifin de üzerine çıkan Beşiktaş Yönetimi’nin, transferi en yakın süreçte noktalamak için büyük bir çaba sarf ettiği kaydedildi. Talisca’nın da Siyah-Beyazlılar’a geri dönmek için Al Nassr’daki 10.5 milyon Euro’luk maaşını bırakıp, Kara Kartal’a 8 milyon Euro’ya imza atmaya hazır olduğu kaydedildi.

Bakhtiyor Zaynutdinov için son saatler!

Siyah-Beyazlılar, bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Bakhtiyor Zaynutdinov transferi için Rusya kulübü CSKA Moskova’yla anlaşmıştı. 25 yaşındaki Kazakistanlı futbolcu için yapılan temaslarda 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında başarılı oyuncuyu kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi, evrak işlerini bu hafta içerisinde tamamlayıp ardından Zaynutdinov’u İstanbul’a getirmeyi planlıyor. 1,83’lük çok yönlü orta saha oyuncusunun, Pendikspor’la oynanacak lig karşılaşmasının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Beşiktaştan Galatasaraya flaş transfer çalımı İşte Rashicanın sözleşme detayları

İşte Rashica'nın sözleşme detayları

Beşiktaş’ta beklenen transfer hareketliliği başladı. Yönetim, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Kosovalı sağ kanat Milot Rashica’yı kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki hücumcuyla 4 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş, başarılı futbolcuya 2 milyon Euro ödeyecek. Tecrübeli oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Cim Bom’un da transfer gündeminde yer alan Milot Rashica’yı finalde daha hızlı davranan Siyah-Beyazlılar kapmış oldu. 2022-2023 sezonunda Süper Lig’de Galatasaray forması giyen Rashica, 26’sı lig, 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta görev aldı ve 12 gollük katkı sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya flaş transfer çalımı İşte Rashicanın sözleşme detayları

Halil’in rövanşı...

Kara Kartal ve Galatasaray, bu transfer sezonunda bir kez daha karşı karşıya gelmişti. Siyah-Beyazlılar’ın anlaşma sağlayıp imza aşamasına getirdiği Halil Dervişoğlu, son anda seçimini Sarı-Kırmızılılar’dan yana kullanmıştı. Halil’in temsilciliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu, Beşiktaş’la yapılan anlaşmada son anda bir pürüz çıktığını açıklayıp Cim Bom’la anlaşmıştı. Kartal, Milot Rashica’yı alarak bombayı patlatmış oldu.

GÖKMEN ÖZCAN / FANATİK

Beşiktaştan Galatasaraya flaş transfer çalımı İşte Rashicanın sözleşme detayları

YORUM YAZ