MENÜ

Beşiktaş ve Galatasaray arasında transfer yarışı!

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonu devam ederken takımlar yaz transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen lider Galatasaray ile 4. sırada bulunan Beşiktaş, Arsenal'in yıldızını renklerine bağlamak için kıyasıya bir yarışın içine girdi.

Beşiktaş ve Galatasaray arasında transfer yarışı!

Trendyol Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde tekrardan şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan sarı-kırmızılılar, zorlu geçen maçı 4-3 kazanmış ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu skorla beraber puanını 81 yapan Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR

Sezon başından beri 3 kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, yoluna Portekizli teknik adam Fernando Santos ile devam ediyor. Santos önderliğinde son maçına Antalyaspor karşısında çıkan siyah-beyazlılar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ligde toplamda 30 maça çıkan Kara Kartal, topladığı 46 puanla Trabzonspor'sun 3 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Nefes kesen 2023/24 sezonunda sona gelinmeye başlarken takımlar yaz transfer dönemi çalışmalarına başlamış durumda. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş, İngiliz devi Arsenal'in yıldız futbolcu için transferde karşı karşıya geldi.

CEDRİC SOARES KAPIŞMASI

İtalyan basınının haberine göre; Beşiktaş ve Galatasaray'ın sezon başında da gündeme gelen Portekizli sağ bek Cedric Soares'i kadrosuna katmak istiyor. Tuttomercatoweb'de yer alan haberde; sezon sonunda Premier Lig ekibiyle sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Galatasaray arasında transfer yarışı

TALİPLERİ ÇOK FAZLA

Haberde ayrıca Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra İspanya, Fransa ve İngiltere'den de Soares'e ilgi olduğu aktarıldı. Cedric Soares, bu sezon Arsenal formasıyla çıktığı 6 maçta 193 dakika süre aldı. Portekizli sağ bek, gol ve asist katkısı üretemedi. Ayrıca güncel Transfermarkt verilerine göre Portekizli oyuncunun aktif olarak 2 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. 32 yaşında tecrübeli futbolcu daha önce Sporting, Coimbra, Southampton, Inter ve Fulham formaları terletmişti.

YORUM YAZ