Beşiktaş galibiyeti sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan öz eleştiri
Süper Lig'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın yıldızlarından Kaan Ayhan, galibiyete rağmen kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat geçirebileceklerini ama pres yapmakta zorluk yaşadıklarını belirtti.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında oynadığı derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın yıldızlarından Kaan Ayhan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
Rakibin 10 kişi kaldığı andan sonraki performanslarına ilişkin öz eleştiride bulunan Ayhan, "Öncelikle derbi galibiyeti aldık o yüzden tabii ki mutluyuz ama özellikle kırmızı karttan sonra biraz oyunu daha rahat bir şekilde geçirebilirdik. Biraz pres yapmakta zorlandık açıkçası. Sonrasında da yorulduk. Mutluyuz tabii ama öbür yandan analizini de yapıp inşallah daha güzel bir oyun sergileriz" dedi.
Orta sahada Lucas Torreira ile sergiledikleri başarılı performansa ilişkin soruyu da yanıtlayan deneyimli oyuncu, "Biliyorsunuz bu soruları çok yorumluyorum. Sezon başından beri hemen hemen her maçta pozisyonum değişiyor ama zaten ben görevim olarak görüyorum bunları. Zaten hocayla kominikasyonumuz da o şekilde. O yüzden sadece takım için değil, takım için mutluyum dedim ama kendi adıma da tabii ki mutluyum. Çok çalıştım buralara gelmek için. Tabii ki arkadan gelen arkadaşlarımız da aynı şekilde çalışıyor. O yüzden en iyi şekilde Galatasaray için mücadele ediyoruz. İlk 11'de kim olursa olsun... Ona zaten hoca karar verir ama şu anda çok başarılı bir dönem geçiriyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı ›
Daha önce Almanya'da Bayern Münih'e karşı birçok maça çıkan Kaan Ayhan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Bayern Münih maçına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:
Yani Münih'i geçmişten tabii ki tanıyorum ama bu sezon daha tam analizini yapamadık. Bugünkü maça odaklandık tabii ki ama Münih, bildiğiniz Münih. Topa sahip olan bir takım. Eğer iyi defans yapmazsanız zor duruma sokabilen bir takım ama biz, aynı Manchester deplasmanda gösterdiğimiz performansla hatta üstüne katarak Münih'in burada işini zorlaştırmak istiyoruz ve tabii ki puanlarımızı o maçta da toplamak istiyoruz.