MENÜ

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaraylı futbolculara müjde!

Fatih Karagümrük beraberliğiyle sarsılan Cim Bom ertesi gün takipçisi Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesiyle derin nefes almıştı. Pazar günü şampiyonluk yolunda Beşiktaş'la çok önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da futbolculara müjde verildi.

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaraylı futbolculara müjde!

Sarı-Kırmızılı ekip, 1 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak, Beşiktaş derbisi hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Teknik direktör Okan Buruk'un bu çalışmada, Karagümrük maçında yapılan hataları tek tek göstererek oyuncularına sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Taraftarlı idman iptal edildi

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi Nef Stadyumu'nda taraftara açık olarak yapılması planlanan antrenman iptal edildi. Teknik ekibin, takımdaki konsantrasyonu bozmamak adına bu projeden vazgeçtiği öğrenildi. Aslan son idmanı yine Florya'da basın ve taraftara kapalı gerçekleştirecek.

Nisan taksitleri hesaplara yattı

Cim Bom'da nisan ayının transfer taksitleri, Beşiktaş derbisi de düşünülerek hesaplara yatırıldı. Geçmiş dönemden kalan kısa vadeli alacakları da geçtiğimiz haftalarda ödeyen Galatasaray Yönetimi'nin böylece takıma borcu kalmadı. Galibiyet primlerini de haftası haftasına ödeyen Sarı-Kırmızılılar, şimdi futbolculardan derbi zaferi bekliyor.

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaraylı futbolculara müjde

Bir hamle daha geldi

Haberin Devamı

Galatasaray'da Beşiktaş maçına yönelik motivasyon çalışmaları başladı. İpleri sıkı tutan Sarı-Kırmızılı yönetim, Karagümrük beraberliği nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan teknik ekibe tam destek verdi. Başkan Dursun Özbek ile Erden Timur'un, Okan Buruk'la bizzat görüştüğü ve güven mesajlarını ilettiği öğrenildi. Florya'da bir hamle de takım için yapılırken, yönetimden yine bir prim müjdesi geldi. Son Karagümrük maçı için 6 milyon TL galibiyet primi belirleyen Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş derbisine özel olarak 10 milyon TL'lik zafer primi açıkladı.

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaraylı futbolculara müjde

Buruk takımla konuşacak

Yönetimden destek alan Okan Buruk'un bugün yapılacak taktik prova öncesi oyuncularıyla bir konuşma yapacağı öğrenildi. Aslan'ın hocası, öğrencilerine zorlu maçın önemini ve deplasmanda karşılaşmaları muhtemel atmosferi anlatacak ve tüm oyuncularından hem dikkatli hem de konsantre olmalarını isteyecek.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ