MENÜ

Bayern Münih'li Leon Goretzka'dan, Galatasaray'a övgü! Türkiye-Almanya maçı öncesi...

Bavyera ekibinin yıldızı, cumartesi günü oynanacak Türkiye-Almanya özel maçı öncesinde konuştu. Leon Goretzka çok zorlandıkları Galatasaray eşleşmesine de değinerek milli karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'li Leon Goretzka'dan, Galatasaray'a övgü! Türkiye-Almanya maçı öncesi...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın, A Grubu'nda hâlâ gruptan çıkma şansı devam ediyor. Üstelik ipler tamamen Sarı-Kırmızılılar'ın elinde. Cim Bom istediği sonuçları alması halinde rakiplerinin alacağı skorlara bakmadan gruptan çıkabilecek.

Haberin Devamı

Bayern Münihli Leon Goretzkadan, Galatasaraya övgü Türkiye-Almanya maçı öncesi...

Alkışları topladı

Gruptaki son iki karşılaşmasında Bayern Münih'le kozlarını paylaşan Aslan, iki maçta da Alman devine karşı çok dominant bir oyun oynadı ancak istediği sonucu alamadı. İlk maçta Rams Park'ta Bavyera ekibine 3-1, rövanşta Allianz Arena'da ise 2-1 kaybeden Galatasaray puanı hanesine yazdıramadı ancak oyunuyla takdirleri kazandı, alkışları topladı.

Bayern Münihli Leon Goretzkadan, Galatasaraya övgü Türkiye-Almanya maçı öncesi...

Müller'den övgü yağmıştı

Sarı-Kırmızılı tribünler de sınıfı geçti. İlk maçta 52 binin üzerinde taraftar tribünde yer aldı, seyirci rekoru kırıldı ve 132 desibellik Aslan'ın rekoru tekrarlandı. Bu atmosfer Bayern'li oyunculara da zor anlar yaşattı. Münih kaptanı Thomas Müller, İstanbul'daki ortamdan çok etkilendiğini defalarca dile getirirken Leon Goretzka da Türkiye-Almanya hazırlık maçı öncesi konuştu.

Haberin Devamı

Bayern Münihli Leon Goretzkadan, Galatasaraya övgü Türkiye-Almanya maçı öncesi...

Hem Galatasaray eşleşmesine hem de özel maça değinen 28 yaşındaki orta saha şu ifadeleri kullandı 👇

Türkiye ile oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Harika bir maç olacak. Olimpiyat Stadı'nın biletleri tükenecek. Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici. Stadyum bir anda kazana dönüşüyor. Umarım futbol, bir futbol festivalini birlikte kutlayabilmemiz için gücünü kullanır. Galatasaray ile oynadığımız iç saha maçında atmosferin nasıl olacağına dair biraz fikir edindik. Umarım harika bir maç olur ve maçın sonunda herkes sahadan el sıkışarak ayrılır.

Gnabry: Ritmimi bulamadım

Sezonun şu ana kadar geçen bölümde istediği performansı sergileyemediğini belirten Serge Gnabry ise, "Tabii ki şu ana kadar biraz daha fazlasını bekliyordum. Verimlilik açısından önceki sezonlara göre geride kaldım ve kısmen sakatlığımdan dolayı henüz ritmimi bulamadım. Ancak önümüzdeki maçlara bakıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya, önceki formumu geliştirmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

'Nagelsmann aynı prensiplere sahip'

Geçtiğimiz yıllarda Bayern Münih'te birlikte çalıştığı Julian Nagelsmann'ın Almanya Milli Takımı'nın başına geçmesini değerlendiren Gnabry, "Bir Bayern Münih teknik direktörünün milli teknik direktör olduğu durumlar geçmişte de vardı. Böyle bir durum olduğunda birbirinizi biraz daha iyi tanıyorsunuz. Her iki taraf da çoğu zaman diğerinin ne yaptığını biliyor. Julian tıpkı Bayern'deki gibi; hala aynı prensiplere sahip bir adam. Kulüp takımındaki gibi bir şeyleri her gün tekrarlayamamak elbette farklı bir durum. Motivasyonu olan ve birlikte çalışması eğlenceli bir teknik direktör" açıklamasında bulundu.

Bayern Münihli Leon Goretzkadan, Galatasaraya övgü Türkiye-Almanya maçı öncesi...

YORUM YAZ