MENÜ

Bayern Münih, Sacha Boey transferinde son dakika! Tarihi rekor geliyor...

Normal şartlar altında İstanbulspor maçından bir gün önce taktik idmanda ilk 11’de yer alan yıldız futbolcunun, Bayern Münih ile anlaştığı öne sürüldü. Ancak pazarlıklar devam ediyor. Bayern Munih'in yeni yaptığı teklif rekor getirecek seviyede... Galatasaray'ın bu transferden yüklü bir bonservis bedeli kazanması bekleniyor. Thomas Tuchel'den de Boey ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Bayern Münih, Sacha Boey transferinde son dakika! Tarihi rekor geliyor...

Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı, takıma geldiği günden beri gösterdiği gelişim ile kendisine hayran bıraktı. Adı Avrupa devleri ile anılan yıldız futbolcu, normal şartlar altında İstanbulspor maçından bir gün önce gerçekleşen taktik idmanda ilk 11’deydi.

Haberin Devamı

Fakat maç kadrosunda yer almayan oyuncu ile ilgili olarak hocası Okan Buruk, “Ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. O yüzden değişiklik yaptık” ifadelerini kullandı. Cimbom'un astronomik bir bedelle satmayı planladığı yıldızın transferine dair gelişmeler haberimizde...

Bayern Münih, Sacha Boey transferinde son dakika Tarihi rekor geliyor...

İşte bonservis bedeli!

Ancak 23 yaşındaki oyuncunun durumuyla ilgili flaş bir bilgiye ulaşıldı. Bir süredir genç futbolcunun peşinde olan Alman devi Bayern Münih’in, Boey ve Galatasaray Yönetimi ile el sıkıştığı bilgisine ulaşıldı. Yani Boey’in, transfer nedeniyle riske edilmediği için kadroda yer almadığı bildirildi. Gerçekleşecek satış sonrasında Aslan’ın kasasına girecek rakam da belli oldu. Buna göre Cim Bom’un, Boey’in satışı sonrasında 20-25 milyon Euro bandı arasında bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih, Sacha Boey transferinde son dakika Tarihi rekor geliyor...

Galatasaray daha fazlasını istiyor!

Sacha Boey transferinde bonservis ücreti konusunda #alatasaray ve  FC Bayern Münih arasında fark var. Görüşmeler devam ediyor. Galatasaray, Boey için şu an 30-35 milyon Euro civarında bonservis talep ediyor. Bayern Münih ise yaklaşık 20-25 milyon Euro harcamaya hazır. Galatasaray, son görüşmelerde Mazraoui'yi takas veya kiralık olarak istedi. Ancak Bayern reddetti. Bayern, Boey ile sözlü olarak anlaştı! Fransız sağ bek, Bayern'e gitmek istiyor.

Okan Buruk açıkladı... İşte Galatasaray'dan ayrılacak isim!

Son teklif 25+5 Milyon Euro...

Alman Sky'ın haberine göre Bayern Munih'in son teklifi 25+5 milyon Euro ancak Galatasaray 30+5 milyon Euro talep ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın kazanacağı bonservisin %15'i bir önceki kulübü Rennes'e gidecek.

Tuchel'den Boey açıklaması!

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Bundesliga'da yarın oynanacak Augsburg - Bayern Münih karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Alman teknik direktör, "Sacha Boey bugün Bayern Münih oyuncusu olacak mı?" sorusunu, "Bugün kadromuza birini katacağımızı düşünmüyorum" sözleriyle yanıtladı.

METİN KARABAŞ / FANATİK ÖZEL

Bayern Münih, Sacha Boey transferinde son dakika Tarihi rekor geliyor...

YORUM YAZ