MENÜ

Bayern Münih-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçının hakemi açıklandı

Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak. Bayern Münih-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakem belli oldu.

Bayern Münih-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçının hakemi açıklandı

Dev mücadeleye kısa bir süre kala, maçın hakemi belli oldu. Galatasaray - Bayern Münih maçını İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Daniele Chiffi olurken; VAR hakemi Aleandro Di Paolo, AVAR hakemi olarak ise Gianluca Aureliano görev alacak.

Haberin Devamı

Massa, daha önce Rams Başakşehir'in Manchester United'ı mağlup ettiği maçta da düdük çalmıştı.

Galatasaray - Bayern Münih maçı, 24 Ekim Salı günü Rams Park'ta oynanacak.

İtalyan hakem Davide Massa dev maçı yönetecek. Tecrübeli hakem daha önce Başakşehir 2-1 Manchester United, Moldova 0-4 Türkiye, Türkiye 4-0 Bulgaristan ve Türkiye U21 0-1 Hollanda U21 maçlarını yönetmişti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Kopenhag ile 2-2 berabere kalan ve Manchester United'ı deplasmanda 3-2 yenen Galatasaray 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakip Bayern Münih ise ilk grup maçında Manchester United'ı 4-3 yenerken, Kopenhag'ı deplasmanda 2-1 yendi. Alman ekibi 6 puanla grupta zirvede yer alıyor.

YORUM YAZ